ACUPUNTURA MÈDICA

Què és l’Acupuntura? L’Acupuntura és una tècnica de tractament mèdic l’origen del qual es troba en la Medicina Tradicional Xinesa, consisteix en la inserció i manipulació d’agulles en diverses zones del cos amb l’objectiu de millorar la salut.

Mitjançant estudis clínics avalats per l’OMS, la medicina científica explica els seus mecanismes d’acció i la seva eficàcia amb resultats molt favorables. Per a tranquil·litat del pacient, s’utilitzen agulles d’un sol ús a fi de garantir una major esterilització i seguretat en l’aplicació del tractament.

Com actua? Aquesta tècnica pot actuar de manera:

Local. Sobre la zona a tractar.

Segmentària. Sobre la columna vertebral.

Sobre el sistema autònom que regeix el funcionament dels òrgans interns.

Sobre el Sistema Nerviós Central.

Què es pot tractar amb l’Acupuntura? L’OMS recomana la seva aplicació en:

Desordres psicosomàtics: Estrès, Ansietat, Depressió, Insomni, Fatiga, Nerviosisme, Addiccions (tabac, alcohol, drogues), Obesitat, etc.
Malalties de la dona: Infertilitat, Ovaris Poliquístics, Amenorrea, Dismenorrea, Endometriosi.
Malalties musculoesquelètiques: Lumbàlgia, Ciàtica, Tendinitis, Artritis, Fibromiàlgia, Epicondilitis, Omàlgia, Contractures i esquinços o Síndrome del túnel carpià.
Malalties respiratòries: Sinusitis aguda, Rinitis aguda, constipat comú, Bronquitis aguda o asma.
Malalties gastrointestinals: Restrenyiment i diarrea, Espasme esofàgic, Gastritis aguda i crònica, Hiperacidesa gàstrica, Úlcera i colitis, etc.
Malalties neurològiques: Cefalea, Migranya, Neuràlgia del trigemin, Paràlisi facial, Neuropatia perifèrica, Seqüeles d’AVC, Síndrome de Menière, Bufeta neurògena, Neuràlgia intercostal, etc.
Malalties metabòliques i autoimmunes: Híper i Hipotiroïdisme, Diabetis, Al·lèrgies, etc.
Malalties oculars i de la boca: Conjuntivitis, Miopia en nens, ulls secs, Odontàlgies, Faringitis, Acúfens, etc.
Malalties de la pell: Èczema, Psoriasis, Herpes de Zòster, Nafres i escares, estètica facial o Síndrome del túnel carpià.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg