Cambrils Emprèn. Parlem amb Antonio Martinez, gerent de Calçats Roan

Com va sorgir la idea d’obrir calçats Roan? La idea per l’obertura de Sabateries Roan va néixer per la creença de que Cambrils necessitava ampliar els serveis d’alguns sectors com era el del calçat, ja que era una població en constant augment.

Quines són les últimes tendències per aquesta primavera? El que més es portarà aquesta primavera són estampats animal print, colors dune, mostassa, metal·litzats i sandàlies amb pedreria.

Quines qualitats ha de tenir una bona sabata? Les principals qualitats són: bona matèria prima amb pells de gran qualitat, plantilles flexibles, que protegeixin el peu, resistent a tota mena de terrenys i formes ergonòmiques que s’adaptin a cada persona.

Quin és el secret de la seva empresa per portar tants anys de cara al públic a la població de Cambrils? No hi ha un secret per mantenir-se durant anys en una empresa, és la suma de diferents factors com són la dedicació absoluta, bon personal, donar un bon servei, clients fidels, oferir les últimes tendències per a la gent jove i intentar sempre donar un calçat de qualitat al millor preu.

A l’hora de comprar una sabata què hem de tenir en compte? En comprar una sabata hem de tenir en compte: la qualitat de les pells, una bona forma, flexibles i adaptables a cada peu, que facilitin la transpiració, respectant les corbes dels nostres peus i que ens assegurin la comoditat i benestar. També és important que ens agradin estèticament.

Ara que arriba el bon temps i estem a una població turística, quines sabates recomanaria als clients que han d’estar moltes hores drets? Per les persones que treballen la major part del dia de peu els recomanaria que la sabata complís les normes anteriors, i sobretot que siguin antilliscants. El calçat s’ha d’adaptar al peu i no el peu al calçat.

I quin tipus de sabates ens recomanaria per anar a la platja? Per anar a la platja han de ser de goma, antilliscants i sens dubte còmodes.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg