Valors Humans. Parlem amb Ariadna Quintana del Blog Have No Gender

El meu nom és Ariadna i sóc una Tarragonina de 25 anys que viu a Sofia. Fa un any vaig decidir venir a Bulgària per a participar en un projecte europeu amb Càritas. L’objectiu principal del projecte és la integració dels col·lectius més vulnerables de la societat búlgara, com són: les persones refugiades, la comunitat romaní i les mares solteres.

Tan bon punt com vaig començar a treballar als tres camps de refugiats de la ciutat, vaig sentir la necessitat de compartir aquelles històries inspiradores i positives que treia d’aquesta experiència. Em vaig adonar que tant els meus amics i familiars catalans, com les persones que conec a Bulgària, tenien molts dubtes i curiositat per saber què succeïa realment en aquests llocs.

Va ser en aquell moment quan vaig crear Colours Have No Gender (C.HA.N.GE); un blog on parlo d’una forma més propera sobre la situació de les persones refugiades al país, i d’altres temes socials que han cridat la meva atenció (com la desigualtat, les dificultats que viu el col·lectiu LGTBIQ+ o la pobresa).

Una de les meves prioritats és també compartir a la pàgina de Facebook de Colours Have No Gender informació i idees sobre com podem aportar el nostre granet de sorra a nivell individual. Per aquest motiu sovint publico informació sobre diferents ONG que necessiten voluntaris per a dur a terme una activitat, donacions de roba o altres productes o d’esdeveniments solidaris que tenen lloc a la ciutat.

Aquells que em coneixen saben que sempre animo a tothom a col·laborar amb projectes socials de la forma que sigui i en la mesura que pugui. Considero fermament que aquesta és la millor manera de trencar amb els nostres prejudicis, i d’evitar que l’estrès i la rutina del nostre dia a dia ens faci oblidar que som molt afortunats, i que ens cal poc per a ser feliços.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg