Garden Cort fa entrega de Roses al Cap de Cambrils

Des de Fem Cambrils volem destacar les accions que aquests dies estan portant a terme algunes persones, empreses, establiments i col·lectius que ens fan adonar que en temps difícils sempre hi ha moments agradables, d’unió i estima.

És per això que volem dedicar aquesta publicació a Garden Cort i a tot el seu equip, que per la diada de Sant Jordi ha fet entrega d’aquestes Roses  com a agraïment a les metgesses del Cap de Cambrils per la seva professionalitat, esforç i plena dedicació que estan portant a terme en aquests moments tan complicats.

Accions com aquestes, ens fan adonar que tot i estar distanciats i confinats, Cambrils i la seva gent estan ben vius.

Entre tots Fem Cambrils!

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg