Sortida controlada dels menors a l’espai públic

Després de dies tancats a casa, ara poden sortir al carrer. Què poden fer? Quin és el rol dels adults?

Els infants i adolescents menors de 14 anys acompanyats d’un adult responsable amb qui convisquin (pares, mares o persona a càrrc d’ells). Si l’adult responsable no és el seu progenitor tutor, cuidador o guardador legal hauran de portar una autorització. Important: Màxim un adult responsable i fins a tres infants.

Poden sortir al carrer només durant 1 hora al dia, màxim a un radi d’1km del seu domicili habitual. Poden passejar per qualsevol via o espai d’ús públic, inclosos els espais naturals i zones verdes autoritzades. Recorda que no està permès l’accés a espais recreatius infantils a l’aire lliure, ni fer ús de tobogans, gronxadors i altres.

Mantingueu la distància de seguretat de 2 metres amb altres persones però no cal distància entre les persones del mateix domicili.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg