Què puc fer amb el vehicle durant les 4 fases del desconfinament?

4 fases mobilitat desconfinament vehicle

La mobilitat seguirà restringida però de mica en mica recuperarem llibertat de desplaçaments.

Fase 0, fins a l’11 de maig.
En aquest període no canviarà res respecte a les darreres setmanes. Els desplaçaments segueixen limitats a realitzar les activitats essencials autoritzades i sempre de manera individual, exceptuant quan acompanyem a una persona depenent o per causes de força major. En aquests casos la segona persona ha de viatjar a la fila posterior.

Fase 1, de l’11 al 25 de maig.
Es produirà un canvi important. Les persones que resideixen en el mateix domicili podran viatjar junts en el mateix vehicle. Es podrà utilitzar el cotxe per a realitzar les activitats autoritzades d’aquesta fase en companyia, és a dir, hi haurà permís per recollir acompanyat el menjar d’un restaurant.

Fase 2, del 25 de maig al 8 de juny.
Podràs viatjar a les segones residències si aquestes es troben a la mateixa província. Per tant, tots aquells ciutadans que visquin a Manresa i tinguin una casa a Palamós o Cambrils, per exemple, no podran anar-hi. A més a més, en aquest període obriran els cines, teatres i l’hostaleria interior amb aforament limitat.

Fase 3, del 8 al 22 de juny.
Les activitats autoritzades s’amplien. Permís per a l’obertura del comerç en general amb aforament limitat. Cal tenir en compte que fins que no acabi aquest període seguirà la prohibició per viatjar a segones residències fora de la província on resideixes. Tanmateix, per poder fer-ho, ambdues hauran d’estar dins de la mateixa fase.

Les 4 fases tenen una duració mínima de dues setmanes però pot variar segons l’evolució de la Covid-19 en cada una de les diferents províncies de l’Estat.

Si tot segueix el curs previst, a finals de juny ja podrem gaudir del nostre vehicle, en solitari o amb companyia, sense cap tipus de limitació.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg