Consells per a la nova normalitat. De casa a la feina

Després d’un llarg desconfinament sortim de casa per reprendre la rutina amb la màxima normalitat possible. Tot i això hem de tenir en compte que no podem comportant-nos com abans, ja que si fem un pas en fals, posarem en perill la nostra salut i la dels que ens envolten. Per aquest motiu us volem donar uns consells per fer que el vostre trajecte de casa a la feina o a la platja sigui més segur.

Primer, fem un repàs les recomanacions del Departament de Salut i del Ministerio de Sanidad:

1. Mantenir la distància. Tant al centre de treball com al transport públic. Recorda que és d’1,5 metres però recomanem 2 metres.

2. Tapa’t el nas i la boca. Posa’t una protecció que tapi ambdós, sigui una mascareta, un mocador o similars.

3. Renta’t les mans sovint. Incrementa la freqüència de la higiene de mans amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques.

4. Evita totes les aglomeracions. Evita les hores de més afluència al transport públic en funció de les teves possibilitats laborals.

Quan arribis a casa després de treballar o d’anar a comprar, has de ser conscient que pots suposar un risc per a les persones que conviuen amb tu. Per això, et recomanem una sèrie de mesures preventives:

1. Intenta no tocar res.

2. Deixa la bossa, la cartera i les claus en una caixa a l’entrada. Són elements que no tornaràs a necessitar fins que tornis a sortir de casa.

3. Treu-te les sabates.

4. Treu-te la roba i introdueix-la en una bossa gran de plàstic.

5. Introdueix en una bossa petita els objectes personals que necessitis utilitzar mentre estiguis a casa, com ara el mòbil o les ulleres.

6. Dutxa’t.

7. Neteja el mòbil i les ulleres que tens a la bossa amb aigua i sabó o amb alchohol. Pots fer-ho amb guants o fent un bon rentat de mans en acabar.

8. Ventila molt bé les zones comunes del teu habitatge.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg