Parlem amb la Dietètica Herbolari Casa Pià

L’objectiu principal de la nostra empresa és treballar per a la salut amb productes i mètodes naturals. Tota persona que vulgui mantenir-se sana, o vulgui resoldre moments de malestar, o prevenir possibles mals, trobarà en Dietètica-Herbolari Casa Pià una complerta gamma de productes i serveis.

Per a nosaltres els aspectes físic, mental i emocional estan relacionats, estem convençuts que mantenir l’equilibri entre aquests tres terrenys és la manera ideal de gaudir d’una bona qualitat de vida i, per tant, els nostres serveis se centren en aquesta idea.

Les herbes que venem a la nostra dietètica, part d’elles les cultivem o les recollim. En cap cas utilitzem pesticides, insecticides ni plaguicides, la recol·lecció es fa en el moment més adient i l’assecat no està forçat. Tot el procés de creixement, segat, assecat i manipulat està fet a mà. La resta de plantes que no cultivem les recollim al bosc en llocs controlats o bé les comprem a altres productors sempre exigint el màxim en la seva qualitat. En alguns casos quan la collita és molt bona, les emmagatzemem per garantir la seva qualitat durant més temps, ja que no sempre tenen els mateixos principis actius a causa de factors climatològics, de manipulació o de les mateixes terres on són conreades o recol·lectades.

Ens agrada combinar les noves tecnologies amb la tradició, per això ens agrada treballar amb les herbes, fer combinacions que siguin adients a cada persona i per a cada situació, seguint la tradició dels antics herbolaris.

Casa Pià disposa de sis botigues d’atenció al públic, tres a Reus, una a Cambrils, una a Sant Vicenç de Castellet i una altra a Manresa. El nostre magatzem, també està situat a Reus, on a més de subministrar els productes i gestionar la venda en línia, fem venda directa al consumidor i altres negocis a l’engròs.

L’estiu passat vam posar en marxa la sisena botiga, situada a Cambrils, al Carrer de Pau Casals 23, cantonada amb el Carrer Pescadors, allí hem posat a l’abast dels nostres clients gran part dels productes amb que treballem en un espai que ens permet oferir el millor servei cuidant al màxim les necessitats de totes aquelles persones que sempre confien en nosaltres. Com hem comentat abans, ens interessa ajudar a preservar la bona salut de les persones integrant tots els aspectes que això comporta en la vida d’un individu, és per això que us convidem a visitar-nos sempre que vulgueu i a conèixer-nos.

 

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg