Descobrim la història de Pintures Luque amb Victoriano Luque

Quan neix Pintures Luque? Pintures Luque es va iniciar com a empresa fa quaranta-dos anys.

Com van ser els vostres començaments? Vaig començar en aquest sector amb el Sr. Antón Masso pare, que és on vaig aprendre l’ofici de pintor. El Sr. Antón freqüentava el Bar Esport, que portava del meu pare, és allà on li vaig comentar que volia provar d’aprendre l’ofici de pintor. El primer edifici que vaig pintar, va ser un edifici a la Rambla Jaume I, propietat del Sr. Jordi Capella. He de reconèixer que tenia molta pressa per aprendre, per què sempre havia tingut clar que jo volia treballar pel meu compte i ara ja fa quaranta-dos anys que vaig muntar l’empresa Pintures Luque. En l’actualitat l’empresa la portem els meus fills i jo, el Jacob és l’encarregat de la gestió administrativa de l’empresa, i en Marc és pintor i porta tota la gestió dels treballadors i les feines. Des de fa uns set anys treballem molt per la província de Barcelona, per una hotelera i construcora de la família Subirats Berenguer, realitzant diverses obres noves, hotels i manteniment. Igual que restaurants com Lomo Alto i El Nacional. Jo personalment, a banda d’empresari, sóc soci-vocal de l’ALECC i el president de l’associació FECAM (Federació d’Empreses de Cambrils), realitzant la representació, coordinació i defensa de les empreses de l’agrupació del nostre poble.

Què és el que més t’apassiona de la teva feina? El que m’apassiona més de la meva feina són les promocions d’obra: el tracte amb el client, poder assessorar-lo i aconsellar-lo. Sempre havia tingut facilitat per pintar i dibuixar, i tenia tantes ganes de tenir la meva empresa que vaig aprendre molt de pressa.

Ofereixen assessorament personalitzat al client? Assessorem el client en tot el que necessitin, la nostra prioritat és que els clients quedin satisfets amb la feina feta.

Quins serveis ofereixen? Els nostres serveis són bàsicament de pintura, pintem des d’un habitatge particular fins a obres de pisos, hotels, comunitats, pintures industrials, etc. A banda, també gestionem reformes integrals de tota mena quan el client ens ho demana, aconseguint un servei integral. Referent a les feines de pintura, cada vegada intentem ampliar més els serveis: realitzar feines més tècniques com “xorrejats d’arena”, pintures intumesents i ignífugues, microciments…

Si el meu habitatge no té gaire llum natural, quins colors utilitzarien per donar més claror? Quan un habitatge no té gaire llum, el més recomanable és pintar el sostre i les parets de color blanc i tonalitats clares.

Quina pintura ens recomana per a les parets que tenen humitat? Primer de tot s’han de tractar les filtracions que han creat les humitats per eliminar els fongs que hagin pogut aparèixer. Posteriorment aplicar-hi pintures específiques per suprimir les taques ocasionades i/o pintures molt transpirables.

Quines són les últimes tendències i colors en pintura d’interior? De pintures decoratives n’hi ha moltes, els italians són els pioners en fer-ne de tota mena. És cert que portem una època que s’han deixat de fer pintures decoratives i s’apliquen colors clars en sostres i parets. És fan elements decoratius amb paper decoratiu, microciments o elements més actuals.

Quins colors ens recomanaria per a exteriors ara que estem a l’estiu? Recomanar un color és fàcil, però per gustos els colors, veritat? El més important a l’hora de pintar, sempre és escollir el material adient segons la superfície (guix, fusta, ferro, ciment…) sigui interior o exterior.

 

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg