Marc Cubells ens presenta el seu llibre “Si piensas pierdes. El juego”

Qui és Marc Cubells? Marc Cubells és un jove emprenedor, viatger, actor, model i autor de Cambrils. Amb vint-i-dos anys, és especialista titulat en TIC i ha fundat l’empresa de màrqueting digital Vulcano entre altres projectes. En l’àmbit personal, també ajuda a les empreses a clarificar el seu missatge de marca així com a clarificar la vida personal d’individus concrets. Actualment es troba cursant i acabant la carrera d’enginyeria multimèdia a través de la UOC.

Com va sorgir la idea d’escriure Si piensas pierdes. El juego? Tot el que havia fet i après durant els últims cinc anys de viatges, centenars de llibres llegits, conferències i trobades amb tota mena de personalitats, guardava una relació molt forta. Tot va cobrar sentit. És com si en una mil·lèsima de segon s’haguessin construït uns ponts mentals que ho connectaven tot. En aquell mateix instant, vaig agafar el mòbil i en un grup de whatsapp que tinc per a mi mateix, em vaig enviar un àudio de 59 segons explicant la idea del llibre. El títol també el vaig escriure tot seguit. No va ser fins al febrer de 2020 que ja em trobava de nou per Cambrils, que vaig començar a escriure el llibre.

És el teu primer llibre? Sí. És el meu primer llibre, però ja puc avançar que no serà l’últim.

És un llibre d’autoajuda? No sé si realment el definiria així… Jo sempre dic que és un llibre egoista. Per què? Perquè primerament el vaig començar a escriure per a mi. No tenia cap més intenció que reafirmar tot allò après durant els últims anys. Escriure és una teràpia que ajuda molt. No obstant això, poc després de redactar les primeres pàgines, vaig decidir que, ja que hi dedicaria un temps, a escriure, ho faria d’una manera entretinguda i que fos comprensible per a tothom.

Algun projecte que no vas realitzar i després te’n vas penedir? Realment no. Sí que és veritat que molts projectes que he realitzat han acabat en res. Ja fos per falta de motivació, priorització o altres factors externs. Normalment si vull realitzar alguna cosa, faig el possible per a fer-ho. La clau es troba en l’acció. Si et quedes pensant gaire estona en coses com les conseqüències, el que poden pensar els altres o la por que allò et pugui causar, al final acabaves procrastinant. Si realment hi ha alguna cosa que vols fer, fes-ho. Millor gastar l’energia en l’acció que no en els pensaments previs a aquesta. Com bé molts ja sabreu… L’energia ni es crea ni es destrueix, es transforma.

Què ens vols transmetre en el teu llibre? Que tots tenim un gran potencial interior. I saber trobar aquest potencial, com a conseqüència farà que el món extern treballi a favor nostre. Durant el transcurs dels 10 nivells del llibre, s’aconseguirà reconfigurar el nostre inconscient desfent-nos de tot el que ens impedia avançar i com a contrapartida, s’implantaran tot un seguit d’eines que ens permetran actuar d’una manera eficaç per a obtenir el que ens proposem.

On el podem comprar? El llibre es troba disponible en Amazon tant en format físic com digital (ebook). Amb Amazon Prime, el llibre físic el pots tenir en casa en menys de 48 h. Per a obtenir-lo només cal buscar a Amazon el títol del llibre: Si piensas pierdes. El juego.

Nous projectes? Avui dia porto uns quants projectes en marxa. Tots ells, menys el de la meva marca personal marccubells.com, els realitzo en col·laboració amb alguna altra persona o equip de persones. Amb el temps he après que la cobdícia de voler-ho tenir tot en propietat tot no et porta a res. Sempre dues ments treballaran millor que una, i això es veu també reflectit en l’èxit dels projectes.

 

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg