A Gardencort ja s’estàn preparant per a Tots Sants

Aquest any ha sigut i està sent especialment dur. Per aquest motiu, des de Garden Cort hem decidit oferir amb temps la possibilitat d’encarregar les vostres flors per al dia de Tots Sants.

Volem fer-ho amb previsió per poder arribar a atendre cadascuna de les vostres peticions, i perquè és possible que aquells dies també hi hagi restriccions per accedir als cementiris. Creiem que amb previsió tot pot anar millor.

Podeu fer les vostres peticions a la botiga, per correu o per telèfon. També us oferim l’opció de comprar online, recollir a la botiga o rebre-ho al vostre domicili.

Crisantem

El Chrysanthemum és la flor de novembre o de floració natural quan els dies s’escurcen a la tardor i hivern per a cada latitud. És una planta que s’adapta molt bé al maneig fotoperiòdic quan es conrea en hivernacles i permet la floració durant tot l’any.

Els moderns crisantems són molt més decoratius que els seus parents silvestres. Les flors tenen variades formes, semblants a les dàlies, decoratives, com pompons o botons. El gènere conté molts híbrids i es van desenvolupar milers de conreus amb propòsits horticulturals. A més del tradicional daurat, hi ha flors de color blanc, porpra, vermell, etc.

Encarrega els teus crisantems a Garden cort! Tenim tots els colors, mides i formes.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg