Coneixem més a fons l’empresa Habitat Group parlant amb Jordi Simo Sabate

Quan neix Habitat Group? Habitat Group neix a principis del 2020 de la unió de dues empreses amb molts d’anys d’experiència en el camp de la construcció, l’arquitectura i l’interiorisme.

Què ofereixen als seus clients? Oferim tota mena de serveis relacionats amb la construcció, les reformes, els projectes d’arquitectura, interiorisme i mobiliari a mida, donant sempre un assessorament tècnic personalitzat i de qualitat als nostres clients.

Què fa un arquitecte d’interiors? Un arquitecte d’interiors, a banda de les feines clàssiques realitzades per un arquitecte com són els projectes d’edificacions, està especialitzat en el disseny dels espais interiors, ja sigui d’habitatges, de locals comercials o d’espais més concrets com poden ser cuines i banys.

Quan necessito un arquitecte d’interiors? Des d’Habitat Group podem ajudar els nostres clients en la realització de petits projectes, com pot ser el disseny d’un moble a mida per a la llar, renovar-se la cuina o el bany, fins a projectes més grans, com pot ser una reforma integral de l’habitatge, el projecte i la construcció d’una casa, la construcció d’una piscina, etc.

Realitzar un projecte de disseny d’interiors és costós? És molt important posar-se en mans de professionals a l’hora de realitzar qualsevol classe de projecte, ja que realitzant aquesta feina prèvia, l’execució posterior dels projectes és molt més fàcil, menys costosa en temps i econòmicament. Per tant, fer un projecte d’interiors és molt recomanable per poder tirar endavant els projectes de forma satisfactòria.

Quant de temps es triga a fer un projecte d’interiorisme? El temps va en funció de la dimensió del projecte. Els petits projectes de reforma són ràpids d’executar i el client pot obtenir una resposta ràpida en pocs dies. Els projectes de reforma integral o d’arquitectura són més complexos d’elaborar, i en aquests casos podem estar parlant de setmanes o, si es tracta d’una obra nova, de mesos.

Les últimes tendències en decoració? Les tendències en decoració canvien cada any i varien molt en funció del lloc on estem. La millor tendència és el gust del client, i la nostra feina ajudar a fer realitat la seva tendència.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg