Entrevistem a Montse i Dami Martí, d’Electrodomèstics Martí i fills

Quan neix Electrodomèstics Martí i fills? Els fundadors d’electrodomèstics Martí van ser Montserrat Morell Font i el seu marit Josep Martí Janer l’any 1966. Els seus fills, Dami i Montse, vam modificar el nom de l’empresa l’any 1994 quan vam formar part del negoci, i va passar a ser Electrodomèstics Martí i fills.

Què ofereixen als seus clients? Servei de venda d’electrodomèstics, accessoris de bany i cuina, fem reformes integrals de la llar, instal·lacions, reparacions, manteniment, electricitat, llauneria, climatització i telecomunicacions. Oferim els nostres serveis a empreses, particulars i comunitats.

Des de la vostra empresa, com gestionen una reforma integral d’una llar? Primer de tot ens posem en contacte amb el client, i ens explica les seves necessitats pel que fa a gustos i preus. Seguidament anem a veure l’espai a reformar i els assessorem tant en els materials com en la distribució dels espais. Un cop hem tingut una primera aproximació, contactem amb les indústries i proveïdors amb qui nosaltres treballem, que són molt professionals, perquè ens serveixin els materials que necessiten els clients. Dins la nostra empresa també comptem amb un equip molt professional: des d’administradors, fins a dependents de botiga o instal·ladors que assessoren el client en qualsevol moment i vetllen per complir els objectius i terminis de les reformes.

Quina és la clau de l’èxit de la vostra empresa després de cinquanta-quatre anys? El nostre èxit està en el bon tracte, professionalitat i serietat que oferim als nostres clients. La nostra prioritat és que el client quedi satisfet i la seva fidelització.

Quines són les últimes tendències en electrodomèstics? El mercat innova constantment, i nosaltres treballem amb marques de qualitat d’electrodomèstics, climatització, il·luminació… Les tendències i demanda del client són els electrodomèstics intel·ligents.

Ara que s’acosta la temporada de tardor i d’hivern, quin tipus de calefacció ens recomana? La calefacció depèn molt de l’espai de la llar, de l’aïllament i del preu. Ens adaptem a les noves tendències energètiques de baix consum que respectin el medi ambient. A la nostra empresa els podem oferir des d’estufes clàssiques de butà, calefactors, estufes elèctriques, radiadors i calderes de gas, terra radiant, climatització d’emissors tèrmics de baix consum o bombes de calor, entre d’altres.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg