Curar el cos, calmar la ment i despertar la consciència · Aïna Salut i Benestar

Aïna Salut i Benestar és un centre de salut multidisciplinari que pretén ajudar a mantenir i a recuperar la salut de cos i ànima.

Per aconseguir aquest objectiu sabem que tant a la salut com a la malaltia s’hi arriba per diferents camins: físic, emocional, psíquic o social.

Donem eines i recursos per curar el cos, harmonitzar les emocions, aquietar la ment i despertar la consciència, amb l’objectiu d’ampliar els nostres recursos interns i poder viure de manera més satisfactòria. Oferim diferents disciplines impartides per divuit professionals amb coneixements i vocació d’ajuda i acompanyament.

Per exemple, la medicina integrativa, que compta amb un modern sistema de diagnosi (BioScan GSR) que pot donar 245 dades del funcionament dels òrgans de forma ràpida i econòmica.

Dins de les tècniques mèdiques cal destacar la homeopatia, que ajuda a despertar la força vital de l’organisme; l’acupuntura que ajuda a desbloquejar tensions a nivells físic i energètic; la dietètica que corregeix desequilibris nutricionals; el quiromassatge i la osteopatia que poden descontracturar i relaxar tensions corporals i rehabilitar lesions que poden produir dolor o disfuncions.

També la psicologia i la psicoteràpia individual, de parella, familiar i grupal, el coaching, el mindfulness, que tenen l’objectiu de gestionar emocions, pensaments i conductes per tal de viure amb mes llibertat interna, serenitat i plenitud fins i tot en situacions complicades com la actual.

Pel que fa als més petits i els seus pares el centre ofereix serveis de psicopedagogia, logopèdia, i reforç escolar que els ajudaran a afrontar dificultats evolutives i d’aprenentatge, com el TDHA o la dislèxia, amb el suport emocional que els hi cal.

Totes les disciplines esmentades anteriorment estarien enfocades a intervenir en moments de desequilibri o malaltia per tal de recuperar la salut perduda, a diferencia d’aquelles amb un caràcter mes preventiu i que tenen com a principal objectiu mantenir la salut, tonificant, estirant, relaxant, despertant la consciència corporal i l’alegria de viure com el Pilates, Tai-txi-kung, Aeroioga, Hatha Ioga, Kundalini Ioga, Ioga per embarassades, Ioga per mamis i nadons, Mindfulness, Dance fit, Biodança, Shakti Dance, Danses Hawaianes o Swing Dance.

Adreçades tant a adults, com a nens i a adolescents en grups reduïts. Classes presencials i on line. Sense matricula, ni cuotes.

També oferim diversos tallers i xerrades puntuals com ara de cuina saludable, preparació al part en parella, defensa personal, comunicació per pares i fills, o reeducació visual.

El centre disposa d’instalacions i recursos adients en els més de 300 mts de local i 400 mts de terrassa, situat en un entorn natural, lluminós i acollidor al número 22 del carrer Castell de Tona a Vilafortuny.

Podeu-ho venir a conèixer-nos i provar una classe gratuïta. Us hi esperem!

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg