Parlem amb Jordi Perelló, propietari de la bugaderia Els Arcs

Quan neix la Bugaderia i Tintoreria Els Arcs? La bugaderia neix als anys noranta, i continua amb la mateixa professionalitat i cura amb la roba dels clients com s’ha fet sempre en els quasi trenta anys de vida de la Bugaderia Els Arcs.

Què ofereixen als seus clients? Tota mena de rentat de roba, estores, edredons, mantes, cortines, llençols, vestits de festa, vestit de núvia, primera comunió i bateig, abrics, etcètera.

Què ofereixen en el servei a domicili? Garantim al nostre client una recollida i lliurament de la roba ràpida. La roba es porta a cada domicili perfectament neta i desinfectada. El nostre objectiu és estalviar feina i temps als nostres clients. Principalment en la recollida i entrega de catifes de totes les mesures.

Quina és la diferència entre bugaderia i tintoreria? Una bugaderia només renta roba amb aigua i la tintoreria renta en sec. El fet de rentar en sec ens permet rentar roba molt delicada com llana, seda, gasa, vestits de festa, vestits d’home, corbates, americanes, etcètera.

Els clients com porten la roba bruta a la bugaderia? Els clients ho porten amb bosses i després nosaltres ho classifiquem.

Quines són les peces de roba per rentar que tenen més demanda? No hi ha un tipus de roba, una més que l’altre, cada temporada té el seu tipus de roba. Ara per exemple són edredons, mantes, abrics, parques, anoracs, vestits d’hivern, també ens porten força roba d’estiu que els clients volen que rentem per a guardar-les.

Quines tècniques de desinfecció utilitzen? Tota mena de productes professionals i especialitzats per cada tipus de roba. Utilitzem molt bones tècniques de desinfecció i higiene que deixen la roba neta i suau.

 

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg