Entrevista a Gisela Valldepérez, agent d’Adeslas a Cambrils

La Covid 19 està incrementant les llistes d’espera i l’accés al sistema públic de salut, fet que fa més necessària que mai la contractació d’una pòlissa de salut Adeslas.

Bon dia, Gisela! Qui és Gisela Valldepérez i a què es dedica professionalment? Des de fa aproximadament deu anys treballo com a Agent exclusiu Adeslas a Cambrils en especial però també estenent els meus serveis a d’altres municipis de la Costa Daurada.

Què és un agent exclusiu Adeslas? És un professional a través del qual es contracta una assegurança de salut Adeslas, i que acompanya el client durant tota la seva estada a la Companyia, assessorant-lo quan se’n fa ús, en quin és el millor professional o centre hospitalari per tractar la seva malaltia.

També som facilitadors en els tràmits que cal posar en marxa quan cal utilitzar la pòlissa, estalviant temps i gestions als clients. Jo soc el contacte del meu client amb Adeslas i defenso els seus interessos per damunt de tot. La disponibilitat meva i del meu equip dona cobertura les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, perquè quan es tracta d’una urgència de salut no hi ha festius. Donem resposta immediata.

Per què cal contractar una pòlissa de salut privada si ja tenim el sistema de salut públic? La Covid 19 està incrementant les llistes d’espera al sistema públic de salut. La pandèmia ha obligat a aturar el tractament de moltes patologies habituals per poder donar resposta a la Covid, fet que ha comportat l’augment molt important del temps que els ciutadans hem d’esperar per poder-nos tractar al sistema públic de salut.

Quins valors diferencials ofereix Adeslas davant d’altres pòlisses de salut privades? Adeslas és líder del mercat per tres motius principalment. Perquè té el quadre de serveis mèdics més gran (40.000 professionals), oferint accés als centres hospitalaris de més alta qualitat i per la rapidesa en atendre les necessitats dels nostres clients.

De les diferents modalitats que Adeslas té, quina ens recomanes? Adeslas té molts tipus diferents de pòlisses. En funció de la teva situació personal t’assessorem per veure quina és la millor.

No cal el mateix a un jove sense càrregues familiars, que a una família amb nens petits o persones d’edat més avançada. Faig un estudi personalitzat per oferir la millor opció. També ens podem adequar al pressupost disponible de tothom.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg