Prepara la teva llar per a l’hivern

L’hivern és una estació preciosa, plena d’encant i que permet gaudir d’una altra manera tant la natura com la teva llar. Per aconseguir la màxima comoditat possible haurem de tenir en compte alguns consells de la llar.

Les principals preocupacions durant aquesta estació consisteix a produir i mantenir la calor i que els fenòmens meteorològics com la pluja, la neu o el gel no generin problemes a la nostra llar. També és important cuidar la decoració o l’ambient de l’habitatge perquè s’ajusti a les necessitats d’aquesta estació, que ens obliga a passar més temps dins de casa. Consells pel manteniment de la llar a l’hivern:

  1. Revisa les finestres i les portes que tenen contacte amb l’exterior per evitar que entri el fred o s’escapi la calor per algun forat. Aquestes obertures és recomanable que es cobreixin amb algun material aïllant.
  2. En cas de viure en una casa, convé netejar els canalons i canonades de desguàs perquè no s’embussin amb les fulles, terra o algun altre element. I si tens piscina, no oblidis que requereix cures especials.
  3. Si vius en zones molt fredes, les canonades i aixetes exteriors s’han de cobrir amb algun material aïllant per evitar que es congelin.
  4. És necessari purgar els radiadors i revisar el funcionament de la caldera abans que arribi el fred per no tenir sorpreses d’última hora.
  5. Aconseguiràs la quantitat de calor adequada i també estalviar si regules els radiadors i apagues els que es troben en habitacions que no estàs fent servir.
  6. A l’interior de la teva llar podràs crear un ambient més càlid tan sols canviant alguns tons dels elements decoratius. També és recomanable afegir teixits més càlids i agradables com catifes, mantes, coixins… Amb aquests senzills consells pots preparar la teva llar i gaudir plenament de la temporada d’hivern.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg