5 llocs indispensables per visitar a Cambrils

Cambrils conserva tot l’encant d’un antic poble mariner. La zona del poble inclou un gran nombre de restaurants que justifiquen el reconeixement de capital gastronòmica de la Costa Daurada. Però el municipi ofereix molt més!

EL PARC SAMÀ

El Parc Samà és un jardí botànic creat l’any 1881 com a residència del marquès de Marianao i en ell va construir un dels jardins més bells de tot el territori.

Declarat Bé Cultural d’Interès Nacional és un entorn privat i privilegiat del qual val la pena pagar l’entrada per gaudir-ne. És ideal per a visitar en família pel seu llac, fauna, arbres, ponts i coves que el transformen en un lloc màgic com en un conte de fades.

EL PASSEIG MARÍTIM DE PONENT

Des de la Platja Horta de Santa Maria fins a la Riera de Riudecanyes pots caminar, córrer o anar amb bicicleta gaudint de la vista de la mar i la posta de sol. Recórrer el passeig de banda a banda i a l’aire lliure és una bona manera de fer esport i conèixer la costa de Cambrils.

LA PLATJA DE LA LLOSA

Pots accedir-hi des del centre de Cambrils caminant. És molt tranquil·la gràcies als espigons que protegeixen de l’onatge.

LA TORRE DEL PORT

Un dels racons més emblemàtics de Cambrils i una icona de la façana del litoral. És reconeguda pel seu valor històric. Al segle XVII era una torre de vigilància utilitzada per repudiar atacs pirates. Avui és conservada com a un museu que exhibeix articles vinculats amb el món marítim.

EL TREN TURÍSTIC

Les visites guiades o els Tours per la ciutat són alternatives molt interessants per a conèixer la història i els llocs més emblemàtics de la ciutat. És una molt bona opció per veure de manera còmoda el barri antic, el mercat, el centre històric i el port mentre escoltes una narració amb informació acurada de tot el recorregut.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg