Entrevista a Jordi Muntané, propietari de Jordi Muntané Automòbils

Quan neix Jordi Muntané Automòbils? Jordi Muntané Automòbils som professionals en el sector de l’automoció, prestant el nostre servei des de 1975, any en què el Sr. Muntané, el meu pare, va iniciar el camí d’aquest negoci familiar. Som una empresa de segona generació dedicada a la compravenda i canvi de tota mena de vehicles, situats a Reus (Tarragona).

Què ofereixen als seus clients? A Jordi Muntané Automòbils trobaran un equip d’assessors personals que l’aconsellaran de manera acurada en la tria del vehicle que més s’adapti a les seves necessitats. Disposem d’una àmplia oferta de vehicles seminous i d’ocasió en estoc. No tots els vehicles són idonis per a tots els clients.

Com és el dia a dia a Jordi Muntané Automòbils? Cada dia és una nova aventura on hi ha moltes tasques a realitzar. Una de la més important és la cerca dels millors vehicles, d’àmbit nacional, per incorporar al nostre estoc, així com la seva preparació prèvia a l’exposició.

A més tenim diferents membres de l’equip dedicats a tot el tema de documentació referent a la compravenda de vehicles, així com altres membres de l’equip més enfocats a tota la part comunicativa i de publicitat. Altres companys que s’encarreguen de tenir l’exposició de vehicles en les millors condicions, cuidant fins a l’últim detall. I finalment el gran gruix de l’equip es dedica a la part més visible, que no és altra que l’atenció al client i la venda. Sense dubte, una de les tasques més gratificants i on gaudim del tracte amb els nostres clients.

 

 

Uns consells a l’hora de comprar un vehicle? Cada vegada són més les persones que decideixen comprar-se un cotxe d’oportunitat o de Km 0. No tothom es pot permetre un cotxe nou amb certes prestacions, o bé, té altres prioritats. Per tant el consell seria que qui estigui interessat a canviar o adquirir el seu vehicle vingui a Jordi Muntané Automòbils. Estudiarem quin és el millor vehicle per al seu cas i li oferirem les millors opcions a un preu insuperable.

Com es troba actualment el sector de l’automòbil? El sector de l’automòbil viu un procés de transformació contínua des de fa alguns anys, amb canvis transcendentals, que es manifesten en diversos signes:

  • El dieselgate, com a símptoma de resistència de la indústria a abandonar la tecnologia clàssica del motor de combustió, davant de l’enduriment de la normativa internacional per a la limitació de les emissions contaminants i la lluita contra el canvi climàtic.
  • L’aparició de nous actors amb tecnologies d’electrificació, de vehicle connectat i autoconducció.
  • El canvi cultural que s’està produint entre la gent més jove, amb menys poder adquisitiu i amb una sensibilitat ambiental que tendeix a cercar vehicles de Km 0, ocasió i amb tecnologies més ecològiques.

A Jordi Muntané ja hem adaptat els nostres estocs per satisfer la demanda dels nostres clients i adaptar-nos a les tendències en matèria de vehicles més ecològics.

Els cotxes d’avui en dia són més segurs? Quin sistema de seguretat destacaries? Any rere any s’estan incorporant nous sistemes de seguretat amb l’objectiu de reduir la sinistralitat. Els nostres clients trobaran als vehicles en estoc de Jordi Muntané Automòbils una àmplia gamma de vehicles molt actuals, amb una mitjana d’antiguitat de dos anys, i per tant, completament actualitzats en matèria de dispositius de seguretat.

Els sistemes de seguretat més destacats actualment podríem dir que són el control de distraccions i pèrdua d’atenció, els sistemes de localització i sistemes automàtics de SOS, el sistema de manteniment de carril, el sistema de frenada d’emergència, entre d’altres.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg