5 llocs indispensables de Cambrils

Cambrils conserva tot l’encant d’un antic poble mariner. La zona del poble inclou un gran nombre de restaurants que justifiquen el reconeixement de capital gastronòmica de la Costa Daurada. Però el municipi ofereix molt més!

Barri antic de Cambrils

La Vila és el nom amb el qual també es coneix el nucli central històric. Carrers estrets i cases pintoresques, els seus voltants estan plens de plantes, balcons amb tests penjolls que semblen un laberint per la seva estretor.

Tren Turístic de Cambrils

Sempre les visites guiades, els Tours per la ciutat i expedicions són alternatives que funcionen per a conèixer la història, i els llocs emblemàtics. És una bona opció per veure de forma còmoda el barri antic, el mercat, el centre històric i el port mentre se sent una narració amb informació del recorregut.

Parc del Pinaret

Per gaudir a l’aire lliure, hi ha aquest parc dividit en quatre zones, la plaça pública, l’aula verda, la zona de bosc, zona de jocs i passeig. Fer-hi un pícnic és una bona opció per gaudir envoltat d’arbres, plantes i vegetació abundant.

Centre històric i central

Durant el dia Cambrils té uns colors preciosos i és quan els seus visitants gaudeixen més de tota la zona de platja, però quan arriba la nit, la població es transforma per oferir un ventall enorme de restaurants grans i petits, amb tota mena d’oferta gastronòmica. Pren vida també la cultura: hi trobem mercats artesans i espectacles al carrer de teatre i música que omplen de vida i persones el centre de la vila.

Castell de Vilafortuny

És una construcció històrica del segle XI, que recorda el passat medieval de la ciutat. És utilitzat generalment per a celebrar esdeveniments importants com ara graduacions o matrimonis. Les seves parets de pedra fan contrast amb la seva decoració antiga conservadora i que mostra elegància. Compta amb jardins i una capella especial.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg