Decora la teva llar amb aromes

L’aire que respirem afecta a la nostra salut. Per aquest motiu, és molt important que airegis i que tinguis una bona circulació d’aire.

Quan tinguis la casa neta d’energies negatives, sense pols i objectes inútils, a Fem Cambrils et recomanem que decoris la teva llar amb olis essencials, encensos i aromes que donaran el toc personal que vulguis per a cada moment. Et deixem uns petits consells:

Els mikados funcionen molt bé a zones petites i quan volem que el perfum duri temps. Recomanem posar un mikado a cada habitació.

En ambients minimalistes aconsellem olors lineals, com el musk a l’hivern o l’herba fresca a l’estiu. Si és colorista, aromes relacionats amb la natura com el taronger.

No recomanem utilitzar un perfum personal per aromatitzar casa teva, entra en contradicció. El bany és una estança molt especial i necessita un aroma únic.

Impregnar amb un esprai els teixits de la nostra llar, com els llençols o les cortines, és fàcil i pràctic. Les espelmes són ideals per a espais reduïts, com el bany.

La sintonia entre els materials i l’olor de la llar és imprescindible. La fusta tropical conserva la seva olor gràcies a les resines o ceres que conté.

Un nebulitzador crea una molècula d’aroma tan petita que no cau a terra, tot i això és eficaç a un mínim de 100 metres diàfans.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg