Entrevistem a Llàtzer Castro Sánchez, propietari de Peixos Llàtzer

Quan neix Peixos Llàtzer? Jo abans treballava a una peixateria i era pescador. Quan els propietaris de la peixateria Juani de Vila-seca es van jubilar, ens van traspassar el seu negoci a la meva dona Yolanda i a mi. Entre els dos dirigim Peixos Llàtzer des del mes de juliol de 2020.

Què ofereixen als seus clients? Qualitat, bon servei, producte fresc, precuinats i servei a domicili.

Com és un dia de feina a peixos Llàtzer? Comencem a les 6 h del matí, quan ens arriba el peix del nord que comprem el dia abans, preparem les comandes dels restaurants i clients particulars, seguidament preparem la parada de la peixateria i després fem el repartiment mentre les meves treballadores es queden atenent als clients de la botiga. La meva dona Yolanda és l’encarregada de portar la gestió de Peixos Llàtzer. A les 13:30 h recollim la parada i a les 16:30 h vaig a comprar el peix a la cofradia de pescadors a Cambrils. Els divendres també obrim a la tarda.

Per què va escollir aquest ofici? Perquè ho porto a la sang, és l’ofici que més m’agrada!

Què és el que més l’apassiona de la seva feina? En general m’agrada tot, em considero molt afortunat de poder treballar del que més m’omple.

Projectes de futur? Continuar treballant en el que més m’agrada.

A part de la venda de peix fresc, quins productes més elaboren? Nosaltres no elaborem cap producte, a part de la venda de peix i marisc fresc tenim productes congelats i precuinats d’alta qualitat.

Peix blanc o blau? Blau.

Un plat de peix? Popets amb ceba i tomàquet. Un ingredient que no pot faltar per cuinar un plat de peix? La ceba.

 

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg