Entrevistem a Montse Dalmau, propietaria del Centre d’Estética Mima’t

Quan neix el Centre d’Estètica Mima’t? Neix l’11 d’abril de 2014. Després de molts anys en la professió vaig decidir fer un parèntesi durant una temporada, i el 2014 vaig decidir fer el cop de cap i embarcar-me de nou al món de l’estètica, i fins avui. I que duri!

Què ofereixen als seus clients? Oferim als nostres clients: qualitat, bon servei, bon tracte, bones marques i que passin una estona agradable a un lloc únic de Cambrils.

En definitiva, que desconnectin del seu dia a dia. Una manera diferent de fer la manicura i pedicura.

Quins són els tractaments amb més demanda? Els tractaments més demandants són manicura i pedicura, però fem de tot: oferim tota mena de manicures, pedicures, depilacions, tractaments facials, líftings i tints de pestanyes.

Quines són les últimes tendències en manicures? Les tendències d’aquest hivern han estat les manicures amb colors molt naturals, ungla curta i molt cuidada. Que continuarà durant aquesta primavera-estiu.

Quins colors d’esmalt d’ungles seran tendència durant la temporada de primavera-estiu? Aquest estiu la col·lecció que ve d’O·P·I està inspirada en la ciutat de Los Angeles, concretament Hollywood. Són uns colors molt glamurosos: començant per colors molt neutres i pastels amb grocs, verds, blaus, roses i, per descomptat, 3 tons de la varietat dels vermells estiuencs.

Uns consells per tenir uns peus perfectes? Per tenir uns peus perfectes recomanem sobretot tenir constància. Són una part molt important del cos, ja que aguanten tot el nostre pes, i els hem de cuidar molt bé.

És recomanable tenir unes ungles ben tallades, ni molt curtes ni molt llargues, preferiblement quadrades. Quan ens els rentem assecar-los bé, sobretot entre els dits. Posar-nos-hi crema cada dia, principalment per sobre i la part del taló, ja que així evitarem tenir clivelles a l’estiu a la part del taló, que tan poc ens agraden. Visitar l’esteticista de confiança o podòleg cada 30-50 dies, depenent del peu, és clar. Un bon manteniment diari ens farà tenir uns peus ben descansats i perfectes per lluir a l’estiu.

Quin tractament ens recomana per cuidar-nos la pell ara que comença el bon temps? Un bon tractament seria una exfoliació corporal, per treure les cèl·lules mortes acumulades durant tot l’hivern, i una bona hidratació. La cara i les mans són les parts que més exposades estan als factors externs i als canvis climàtics, i les hem de cuidar molt bé. Amb una bona protecció solar de 50 a les mans i a la zona facial (cara i escot), evitarem futures taques i un to més uniforme a la nostra pell. Recomano el protector solar de Montibello, l’emulsió fotoprotectora Sun age 50, que protegeix de raig UVB, UVA, HE visible, IR & anta contaminació. També està disponible amb una petita base de color tipus BB i CC cream.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg