Avança’t al bon temps! Prepara la teva terrassa

Ben aviat arribarà el bon temps. Els dies seran més llargs i les ganes de passar estones a l’aire lliure augmentaran. Sopars a la fresca, gaudir del sol amb una bona lectura entre mans o simplement tenir un espai de relaxació i desconnexió.

Gaudir de l’aire fresc és clau, sobretot en el moment de pandèmia que estem vivint. Si no tens gaire d’espai o tens un balcó petit et recomanem instal·lar jardineres verticals o penjar-les a la barana.

Si la terrassa és molt petita, es pot dissenyar un jardí per a contemplar-lo i gaudir-ne només des de l’interior de la casa.

  • Llença, ordena i neteja. Una bona neteja és bàsica per a començar la decoració. Repara el mobiliari, repinta les parets i llença tot el que tinguis a la teva terrassa que no utilitzis.
  • L’encant del mobiliari. Una taula i un parell de cadires no poden faltar-hi. Tens poc espai? Un recurs fàcil i assequible és posar un palet a terra amb coixins de diferents formes i mides.
  • El verd és indispensable. Els arbres fruiters o les plantes aromàtiques són opcions de fàcil manteniment. Els geranis són un clàssic més delicat però preciós a l’estiu. En espais humits i amb poc sol utilitza falgueres o Costelles d’Adam.
  • La màgia de la il·luminació. Les tires de llumetes són ideals per a aportar calidesa a la nit i estalvien energia. Vols un punt més de màgia? Utilitza espelmes dins de fanalets. Són molt útils per a espantar els mosquits!

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg