Reobertura de Rodabike Cambrils

Reobrim Rodabike Cambrils per a donar serveis integrals al ciclista i al cicloturista. El nou Rodabike Cambrils Cycling Coffee és molt més que una botiga. Podràs gaudir d’un bon cafè o bé una cervesa rodejat de ciclisme, comptem amb llibres especialitzats, amb mapes i rutes per a tots els nivells i usuaris de la bicicleta. També tenim un racó amb una gran pissarra i jocs per als més petits. La televisió ens farà gaudir de les retransmissions de les clàssiques amb un ambient familiar i ciclista. Tenim servei de rentada de bicicletes, a més d’una àrea de descans per quan vens de ruta o vens de fer una passejada per Cambrils i vols descansar al costat de la teva bicicleta i fer petar la xerrada.

Sense oblidar-nos de la botiga, del taller de manteniment i del lloguer de bicicletes, serveis amb els quals ja comptem des del 2012, quan vam obrir Rodabike.

Ens trobaràs al cor del barri de l’Estació de Cambrils, el lloc ideal per iniciar la teva sortida de carretera o BTT, i esperem que el projecte de la Via Verda, que ens enllaçaria amb la Via Verda de les Terres de l’Ebre, vegi la llum.

I si tens la bicicleta espatllada o punxada, posa’t en contacte amb nosaltres i te la vindrem a buscar amb el nostre servei de recollida gratuït.

Rodabike Cambrils és molt més que una botiga de bicicletes.

Fer una ciutat ciclista i segura, fent ciutadans i ciutadanes cicloturistes i amb cultura ciclista és un dels nostres deures i animem a anar a l’escola, a comprar, a treballar amb bicicleta, fomentarem l’esport, la salut i serem una mica menys contaminants.

T’hi esperem de dilluns a divendres de 9,30 a 18 h, no tanquem al migdia, i dissabtes i diumenge d’11 a 14 h al carrer Santa Joaquima de Vedruna, 27, Cambrils.

Segueix-nos a les xarxes socials Facebook i Instagram @RodabikeCambrils #RodabikeCambrils

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg