6 consells per a millorar la seguretat de la teva llar

Per a molts, casa nostra és sinònim de seguretat. Un lloc on poder viure tranquils i gaudir amb la família i amics.

Tenir un immoble segur implica molt més que tenir sofisticats sistemes de seguretat, també hi ha molts detalls a tenir en compte tant per evitar accidents domèstics com per prevenir possibles robatoris.

· Portes i finestres. Gran part de les intrusions es cometen a través de la porta d’entrada. Recomanem afegir un punt de tancament extra i barres de seguretat a les finestres si vius en una planta baixa o casa.

· La cuina. És important tenir un detector de fum per evitar incendis i també un extintor. Recomanem instal·lar cuines amb vitroceràmica però, si la teva és de gas, recorda tancar sempre la clau de pas.

· El bany. Per a evitar caigudes recomanem incloure elements antilliscants a la banyera o al plat de dutxa i tenir una bona farmaciola. Recorda mantenir els aparells elèctrics endollats lluny de l’aigua.

· Persones vulnerables. Recomanem mantenir els productes tòxics fora de l’abast de nens i la gent gran, utilitzar endolls giratoris, evitar els terres lliscants i controlar l’accés a estufes o espelmes.

· Sistema de seguretat. Recomanem comptar amb algun sistema tipus alarma, videovigilància o control d’accés per incrementar la seguretat de l’habitatge i sentir-te segur allà on siguis.

· L’aparença importa. Que sembli que fas vida a dins és un dels millors mètodes. Utilitza temporitzadors per programar la il·luminació i les persianes, d’aquesta manera si vigilen casa teva per a un robatori pensaran que hi ha algú dins de casa. Tingues algun veí de confiança que pugui recollir el correu i donar un cop d’ull.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg