Coneixem a Eugeni Castillo, propietari d’Alutoldos Europa

Quan neix Alutoldos Europa? Alutoldos Europa neix l’any 1987 a Reus, l’Eugenio troba un local a l’avinguda La Salle número 19 de Reus i comença a obrir el camí per fer la seva pròpia empresa. Just abans de deixar la seva antiga feina, dos companys s’assabenten de la seva aventura i se sumen a crear l’empresa. Durant els primers anys són tres socis, un dels quals marxa cinc anys després i el segon soci marxa l’any 2000. Des del 2009 començo a l’empresa jo (el fill de l’Eugenio), i avui dia lluitem tots dos amb les nostres instal·lacions al carrer Comandant Sugranyes número 15 de Reus.

Què ofereixen als seus clients? Oferim un servei de proximitat, fabricació, instal·lació i reparació de tendals, pèrgoles bioclimàtiques, sostres mòbils i fixos, tancaments de vidres sense perfil, entre altres coses. Sempre compromesos amb la serietat i la màxima qualitat dels productes.

Per quines zones treballeu? Treballem sobre uns 40-50 km a la rodona de Reus, sí que és veritat que com que per algunes franquícies a vegades ens desplacem bastant. El viatge més llarg que hem fet últimament va ser fins a Figueres.

Què és el que més li agrada de la seva feina? Des del primer minut poder aconsellar el client, efectuar el treball i veure que queda satisfet. Quan algú ens escriu una ressenya a Google ens fa moltíssima il·lusió.

Quines són les últimes tendències en tendals i tancaments? Avui dia, pel que fa als tendals, l’última tendència són les pèrgoles de lona tensada, i en l’àmbit dels tancaments són els de vidre. Poder gaudir de les terrasses el màxim de temps possible és el més important avui en dia.

Amb quins materials treballeu? Treballem amb les principals marques del mercat: per als farratges dels tendals treballem amb Siplan o LLaza, per a la lona Sauleda, Serge Ferrari o Recasens, per a l’automatització Somfy, per als tancaments confiem en Cortizo i Acristalia. Aquestes serien les principals marques, però en treballem amb unes quantes més.

Com ha evolucionat el sector de protecció solar en els últims anys? En cosa de pocs anys s’ha vist una evolució molt gran. Hem passat de tendals amb farratge de ferro a perfils d’alumini i cargols d’inox.

Quin tipus de tendal o dispositiu de gestió solar té més demanda? Podríem dir que els tendals que tenen més demanda són els de braç articulat amb motor, però les pèrgoles d’alumini van en segon lloc molt a prop.

 

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg