Connecta’t per l’ELA

De la plataforma Casablanca al port de Cambrils, 45 km de travessia solidària nedant per la lluita contra l’ELA.

Un grup de 12 nedadors i nedadores sota el nom de “Malalts d’Aigua” i encapçalats pel reusenc Jordi Cervera organitzaran la travessia solidària que volen emprendre aquest mes vinent d’agost, amb la intenció de recollir diners en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. La travessia, de 45 km de distància, es farà des de la plataforma d’extracció petroliera Casablanca a alta mar fins al port de Cambrils.

La travessia tindrà lloc la segona quinzena d’agost, en funció de les previsions meteorològiques. Es calcula que s’hi estaran un mínim de 12 hores. Els nedadors i nedadores especialitzats que afrontaran el repte per relleus són: Vicky Font, Sabina Martinez, Cristina Vallespí, David Díaz, Diego Ortega, Gerard Gómez, Jordi Sanchís, Mikel Arteaga, Òscar Solé Rafa Gómez, Arnaud Deconinck i Jordi Cervera.

Secrets de mar, l’ampolla solidària

Una altra part molt important de la iniciativa és que el Celler Clos Galena col·labora amb aquesta acció i destinarà un euro de cada ampolla venuda del seu vi “Secrets de Mar” a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. Aquestes ampolles portaran una etiqueta commemorativa, podran comprar-se on-line, a la mateixa bodega i a botigues especialitzades com Licors Morell.

Aquestes ampolles solidàries estaran disponibles des d’ara fins al 6 de gener de 2022.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg