Geni Savall ens explica més sobre Angeletes, botiga de moda infantil

Com comença la teva etapa a Angelets? Vaig començar a treballar als Angelets com a dependenta el març del 2013, i des de febrer d’aquest any que soc propietària del negoci.

Què ofereixen als seus clients? Vindre a comprar als Angelets és tota una experiència! Sabem que anar a comprar roba amb els més petits de casa pot semblar un maldecap, però res més lluny de la realitat. Al nostre establiment s’ho passen d’allò més bé i aprenen a vestir-se per a cada ocasió sense deixar de ser ells mateixos.

Quines expectatives es presenten aquest 2021? Aquest és un any difícil per a tots els sectors, i en especial el de la moda. Jo tot just començo i crec que oferint un bon servei i molta il·lusió aquest estiu ja podrem treballar amb força normalitat.

Quines són les últimes tendències en moda infantil? Als nens els agrada anar còmodes i les firmes cada cop innoven més amb teixits que ofereixen confort, qualitat i que alhora són elegants i marquen la diferència. La paraula sostenible ara està molt de moda i creiem que comprar qualitat és la millor manera de ser sostenible, per una major durabilitat i per l’origen dels teixits.

Quins mitjans de publicitat utilitzes pera la teva botiga? Estem presents com a @angeletsmodainfantil a Instagram i Facebook, i animem a tots els nostres clients a compartir la seva experiència a la nostra botiga. Creiem que la millor publicitat és sens dubte un client satisfet, per això busquem l’excel·lència en el servei que donem.

Què podem comprar als Angelets? Hi podeu trobar roba i complements, amb un estil actual, fresc i diferent. Tenim des de robeta per a nounats fins a la talla de divuit anys. Si voleu ser els reis de la festa en qualsevol celebració, Angelets és la vostra botiga!

Què l’apassiona més de la seva feina? El tracte directe amb la gent i amb els nens, és clar! Estic agraïda a tots aquells clients fidels que confien des de fa tants anys en els Angelets, sense ells la meva feina no tindria sentit. Crec que tant per a mi com per a l’anterior propietària, la Merche, és un orgull veure que els nens que vestíem de petits tenen tan bon record de la botiga i de nosaltres, tant en l’àmbit professional com en el personal.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg