Coneixem a Judit Carulla, propietària de Bubalub

Quan neix Bubalub? Bubalub s’obre al poble mariner de Cambrils ara tot just farà un any, durant la darrera primavera. Neix amb l’objectiu d’apropar als propietaris de gossos i gats aliments de la major qualitat, més saludables i naturals. És una manera directa de poder contribuir a la seva salut i el seu benestar.

Què ofereixen als seus clients? A Bubalub podeu trobar productes de qualitat en nutrició, aliments sense cereals, bio, naturals, pinsos i humits amb un percentatge de carn fresca molt elevat, verdures, fruits o algues marines, lliures de saboritzants i conservants no naturals, com ho és la farigola o el romaní. També podeu trobar-hi complements i accessoris bàsics, així com productes per a la higiene i la salut. Hem obert el nou servei de veterinària amb un dels equips més professionals de la comarca, que ens atendran consultes mèdiques i de totes les especialitats: traumatologia, cardiologia, cirurgia o medicina felina en són algunes. Per exemple, disposem de sessionsde fisioteràpia i rehibilitació per quan hi ha afeccions motores o de columna vertebral, també sessionsde recuperació per a molèsties metabòliques o respiratòries.

Podeu sol·licitar hora prèvia al 977 097 117.

Com és la relació del gos i el gat amb les persones? Prové de molt lluny, gos i gat ens han dut molts beneficis: com a caçadors, protectors, feiners… Avui majoritàriament els volem al nostre costat com a companys de vida. L’egoisme humà encara produeix molt patiment, ens cal cuidar i valorar molt més, viure deixant viure a la resta d’éssers vius amb qui compartim el planeta. La COVID-19, que ens ha tancat i privat de llibertats ordinàries, és un mirall de com tenim a molts animals: atrapats i sotmesos.

És important el tipus d’alimentació que li donemals nostres animals de companyia? És vital. Un cos sa depèn moltíssim de la nutrició, i una mala nutrició dona com a resultat emmalaltir. Gossos i gats són bàsicament carnívors, necessiten proteïna de qualitat i no subproductes elaborats on no queda res de nutritiu. Per això a Bubalub també disposem d’especialistes en nutrició canina i felina on consultar.

En quins casos els hem de donar un pinso especial? En funció de l’edat, de l’estat o les necessitats. No és el mateix un cadell que un adult, ni estar en període de gestació o lactància. Hi ha pinsos medicamentosos, per exemple, per a quan pot haver-hi problemes urinaris com cristalls a l’orina (comú en gats), problemes hepàtics, articulars, cardíacs o bé intoleràncies a determinats aliments. Alhora cal realitzar un diagnòstic veterinari per tal de realitzar canvis a determinats pinsos especials.

I la higiene bucal? El més funcional és raspallar les dents cada dia amb dentífrics especials. Per exemple els Yorkshire o races petites són propencs a generar plaques i carrall. Hi ha snacks dentals especials que ajuden a prevenir el carrall, però recomanem consultar el veterinari perquè valori quan caldrà realitzar una neteja bucal profunda en l’animal. Una mala higiene bucal pot derivar a afectacions periodontals o malalties.

Quina és la filosofia de Bubalub? Si vols escoltar el cant dels ocells, no els tanquis en gàbies, planta arbres. Tots els éssers volem el mateix, no patir, gaudir de benestar i ser feliços. El canvi climàtic és una evidència del resultat de l’egoisme humà, causa-efecte és una realitat, en tot. Cuidar i protegir la resta d’éssers vius és important.

Als qui ja ens coneixeu de fa temps, mil gràcies per l’interès i la complicitat, els qui no encara, benvinguts sereu! Des de Bubalub us desitgem un bon estiu!

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg