Mar Roca i Sol ens ho explica tot de Chicshop.cat

Quan i per què neix Chicshop.cat? Chicshop.cat neix l’any 2017 al Passeig Albert nº 7 de Cambrils, davant de l’escola de música. Feia anys que tenia aquest projecte sobre la taula fins que va arribar el seu dia. L’esperit és l’artesania, majoritàriament infantil, la puericultura personalitzada, detalls de celebració, servei de floristeria puntual. Som una petita botiga dinàmica, que al llarg de l’any fem diferents campanyes i les complementem amb el servei de floristeria per Tot Sants, Nadal, Sant Jordi… Des del primer dia ja vam creure en l’e-comerce, i la botiga on-line ens dona moltes satisfaccions.

Què oferiu als clients? Anem dirigits a un públic que a l’hora de fer un regal li agradi ser original.Què vull dir? Com us deia la botiga va dirigida en un 75% als nadons i infants, el que nosaltres oferim és: per una banda infinitat de productes d’artesania infantil únics en el mercat, i per l’altra una extensa gamma de puericultura personalitzada. No és el mateix regalar un xumet estàndard que regalar-ne un amb el nom del nadó, aquesta és la nostra diferència en les més de 600 referències que tenim en el sector de la puericultura. Per altra banda oferim als clients adults regals artesans originals: ceràmica, bijuteria, complements tèxtils… i si el client ens proposa un regal que no tenim, l’hi fem. Creiem fermament que fer un regal és un art!

Quins projectes teniu per a aquest estiu? Aquest estiu és atípic per motius que tots ja sabem, per això hem iniciat per primer cop els “tallers d’estiu” per a nens de fins a catorze anys. Uns tallers d’iniciació a la costura amb diferents treballs manuals i tècniques.

Una de les activitats més efervescents que té Chicshop.cat són les fires d’artesania. Se’ns coneix per tot Catalunya, principalment a la demarcació de Tarragona. Al llarg de l’any participem en unes 25 fires i aquest estiu, si res canvia, podrem continuar amb aquesta activitat que tant ens agrada.

Què és el que més t’apassiona de la teva feina? Sens dubte quan acabo un projecte i veig la satisfacció del client. M’apassiona veure clients que posen tots els sentits en un regal i busquen fins al darrer detall. Aquesta exigència del client en la meva feina la valoro molt. Tal com us he comentat, la nostra artesania va dirigida als més petits. Aquest públic és molt exigent i a l’hora de valorar no té pèls a la llengua! Així que hem d’estar sempre a l’altura per poder satisfer la seva gran i única imaginació.

Sempre s’ha dedicat a l’artesania? No i sí. Laboralment, els meus últims vint-i-cinc anys han estat dedicats exclusivament a la ràdio i a la televisió. Malgrat treballar sempre he tingut temps per dedicar-me a l’artesania, i aquest era un projecte per a la prejubilació que s’ha avançat per culpa de les darreres crisis que van patir els sectors de la comunicació. Avui ho valoro de manera molt positiva, perquè hem tingut una gran acollida i el fet de poder treballar amb la teva imaginació i plasmar-ho et dona moltes satisfaccions.

Un somni? Sempre he estat una persona dinàmica i amb moltes inquietuds, gràcies a aquest tarannà he pogut complir molts somnis. Ara el somni més gran que tinc és que deixem de patir aquesta maleïda pandèmia i tot torni a la normalitat. No a la nova normalitat, a la normalitat de sempre. Aquest és ara mateix el meu somni.

Projectes de futur? Seguir, seguir i seguir! Innovar i executar tots aquells projectes que estan en llista d’espera per manca de temps i continuar fent feliços tant a petits com a grans amb les nostres creacions.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg