Racó del vi de Licors Morell · Vol d’Ànima de Raimat

Els nostres vins s’elaboren amb el raïm de les nostres pròpies vinyes, fruit de l’experiència de més de cent anys innovant i que fan que avui siguem un dels referents més importants de la viticultura sostenible. Descobreix en aquesta ampolla el significat de la nostra existència, que no és una altra que compartir amb tu tot el nostre coneixement per ajudar-te a descobrir més d’aquest plaer que és el vi.

Aspecte. Groc palla amb reflexos verdosos que denoten la seva joventut i frescor.

Nas. Molt complex. En destaquen notes de fruita groga com el préssec i la nectarina, i blanca, de pera i meló, així com tropicals, totes elles conferides per la varietat chardonnay, que es mesclen amb notes més cítriques provinents de l’albariño que afegeixen frescor. Aquestes aromes s’entrellacen amb tocs de flors blanques cedides pel xarel·lo.

Boca. En boca reapareixen les notes de fruita groga que trobàvem en nas, amb un final fresc i cítric, de llima, que perdura una llarga estona.

Maridatge. Aquest vi pot maridar amb una àmplia gamma d’aliments, com poden ser tapes (calamarsons, calamars, braves, ensaladilla russa, etc.) pastes i arrossos cremosos, peixos blancs i mariscs. També ideal amb aus.

  • D.O. Costers del Segre
  • Bodega Raimat
  • Tipus Vi blanc ecològic
  • Varietats Xarel·lo Chardonnay
  • Graduació 13% vol.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg