Visita Cambrils · 12 indispensables de Cambrils

Cambrils conserva tot l’encant d’un antic poble mariner. La zona del poble inclou un gran nombre de restaurants que justifiquen el reconeixement de capital gastronòmica de la Costa Daurada. Peròel municipi ofereix molt més! Si estàs de visita per Cambrils et recomanem visitar alguns d’aquests 12 llocs que et recomanem:

Parc Samà

És un jardí botànic privat on val la pena pagar l’entrada i gaudir de l’entorn i els animals que hi habiten. Va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. És ideal per a visitar en família pel seu llac, arbres, ponts i coves que en fan un lloc màgic. Passejar pel parc Samà és com passejar per un conte de fades.

Passeig marítim de Ponent

Des de la Platja Horta de Santa Maria fins a la Riera de Riudecanyes pots caminar, córrer o anar amb bicicleta gaudint de la vista de la mar i la posta de sol. Recórrer el passeig de banda a banda, a l’aire lliure, veure les platges al llarg del seu recorregut, és una bona manera de fer esport i conèixer la vora del mar de Cambrils.

Pujar a un Creuer

És una manera diferent de conèixer el litoral amb uns altres ulls. Pujar a bord d’un vaixell i portar una visita turística a un altre nivell creant un espectacular record en alta mar.

Platja de la Llosa

Una platja on pots accedir des del centre de Cambrils caminant. És una platja molt tranquil·la on pots gaudir d’una mar trenquil·la gràcies als espigons que protegeixen de l’onatge.

Torre del Port

Aquest és possiblement un dels llocs més emblemàtics de Cambrils i icona de la façana del litoral, és reconeguda pel valor històric que representa per a la ciutat. Funcionava com a torre de vigilància en el segle XVII per repudiar atacs pirates. Avui en dia és un museu que exhibeix articles vinculats al món marítim.

Centre històric i central

Durant el dia Cambrils té uns colors preciosos i és quan els seus visitants gaudeixen més de tota la zona de platja, però quan arriba la nit, la població es transforma per oferir un ventall enorme de restaurants grans i petits, amb tota mena d’oferta gastronòmica. Hi pren vida també la cultura, i hi trobem mercats artesanals i espectacles al carrer de teatre i música que omplen de vida i persones el centre de la vila.

Tren Turístic de Cambrils

Sempre les visites guiades, els Tours per la ciutat i expedicions són alternatives que funcionen per a conèixer la història, i els llocs emblemàtics. És una bona opció per veure de forma còmoda el barri antic, el mercat, el centre històric i el port mentre s’escolta una narració amb informació del recorregut.

Parc del Pinaret

Per gaudir a l’aire lliure, hi ha aquest parc dividit en quatre zones, la plaça pública, l’aula verda, la zona de bosc, zona de jocs i passeig. Fer-hi un pícnic és una bona opció per gaudir envoltat d’arbres, plantes i vegetació abundant.

Barri antic de Cambrils

La Vila és el nom amb el qual també es coneix el nucli central històric. Carrers estrets i cases pintoresques, els seus voltants estan plens de plantes, balcons amb mates penjants que semblen un laberint per com d’estrets són els carrers i l’efecrte que fan. És un bon lloc per conèixer de més a prop la gent de Cambrils, amb la seva tradició, les seves muralles i places.

Castell de Vilafortuny

És una construcció històrica del segle XI, que recorda el passat medieval de la ciutat. És utilitzat generalment per a celebrar esdeveniments importants com ara graduacions o casaments. Les seves parets de pedra fan contrast amb la seva decoració antiga conservadora i que mostra elegància. Compta amb jardins i una capella especial.

Ermita de la Mare de Déu del Camí

Entre les millors obres arquitectòniques hi ha l’Ermita. En arribar veuràs el resultat d’una barreja d’arquitectura renaixentista, neogòtica i barroca. En el seu interior es ret culte a la patrona de Cambrils, la Mare de Déu del Camí. Es diu que la construcció data de l’any 1205. La cripta va ser restaurada, transformada i condicionada en un espai per a realitzar concerts. Un altre dels atractius del lloc és l’antiga torre de vigilància d’origen medieval que va ser inclosa com a part del museu d’història de Cambrils.

Far vermell de Cambrils

És el típic lloc per a fer una fotografia turística i crear un bon record. A més aquest lloc és meravellós per a passejar amb la família, anar en bicicleta o caminar amb unes fantàstiques vistes al port. Des d’aquí pots gaudir d’un capvespre increïble, el passeig compta amb bancs on pots asseure’t i gaudir de la vista. Platges, palmeres, iots i el campanar són part del paisatge que envolta el Far Vermell. La seva funció principal és orientar els vaixells durant la nit, ja que es troba a la punta del moll. És un bon lloc per mirar tant la sortida com la posta de sol.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg