Cambrils viu la jornada connecta per l’ELA

Emocions a flor de pell en l’arribada de la travessa solidària per combatre l’ELA.

Cambrils va viure una apoteòsica arribada dels Malalts d’Aigua, quan Siscu Morell s’albirava entre els gorros verds dels Malalts d’Aigua, nedant els últims metres de la travessia de 45 quilòmetres. Un final de festa rodó de la jornada Connecta per L’ELA. 

Bona part dels assistents s’havien preparat en el Barlovento del Club Nàutic Cambrils per donar una calorosa rebuda i donar via lliure a les seves emocions. Era la sorpresa final que havia anunciat dies enrere el “tragamillas” de Reus, Jordi Cervera, com a colofó a la travessia nedada de 45 quilòmetres amb sortida des de la plataforma petroliera Casablanca.

Molt abans d’aquest final, el matí ja havia començat amb fortes emocions a causa de l’arribada a Nàutic Cambrils d’una quinzena de cicloturistes del Club Tenis Pamplona, que es van desplaçar en bici des de la capital de Navarra, també per aquesta mateixa causa. Recorrent 430 quilòmetres en menys de 24 hores per recaptar fons per L’ELA.

Col·laboradors: Ajuntament de Cambrils, Club Nàutic de Cambrils, Malalts d’aigua, Clos Galena, Penya Barça Cambrils, La bruixa del mar, Forn domingo Riudoms, Bodega Morell, Catela, Fundació Miquel Valls, Confraria de Pescadors de Cambrils, Peixos Savall, Upside Down Challenge, Bonpreu, Coca Cola, Restaurant Club Nautic Cambrils, Cooperativa Cambrils, Navegant per Cambrils, Diari de Tarragona, Revista de Cambrils, Fem Cambrils.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg