Entrevistem a Raúl Guillèn, propietàri de Bamma Serveis

Quan neix Bamma Serveis? Fa trenta anys que Bamma treballa la fusta, i l’any 2017 s’amplia a tot el que correspon a interiors, disseny d’habitatges, instal·lacions, llum, aigua, cimatització, energies renovables, materials, etc.

Com va sorgir la idea d’obrir una botiga de reformes a Cambrils? La idea surt a partir de la demanda ascendent del sector de la rehabilitació, el bon fer de Bamma Tarragona amb els nostres clients i la demanda dels nostres serveis a clients de la costa.

Què ofereixen als seus clients? A Bamma dissenyem de principi a fi tot el projecte de la teva reforma, des de plànols fins a assessorament complet. Tots els nostres professionals són plantilla a Bamma, no responem a tercers o subcontractacions, això fa que l’acabat final es distingeixi d’altres empreses del sector.

Com assessoreu el client que vol una reforma integral? El client ve als nostres showrooms, a Cambrils o a Tarragona amb una idea del que vol millorar de la seva llar. Amb la seva idea Bamma assessora amb la millor opció qualitat-preu, de manera que el client surt amb el seu projecte tancat, sense sorpreses i amb els acabats desitjats.

Quina és la millor època de l’any per a fer una reforma? Totes les èpoques són un bon moment per a fer realitat els somnis dels clients, Bamma Tarragona treballa durant tot l’any. Tot i això sí que és cert que a partir de Setmana Santa la demanda es dispara, però hem de tenir en compte que a Bamma donem data d’inici i fi d’obra respectant el temps. Això és gracies a treballar amb els nostres professionals en plantilla i no subcontractar a empreses externes. Tot i això tenim temps d’espera.

Com assessora Bamma els seus clients?Els assessorem amb tot el que està relacionat amb la reforma de la seva llar, negoci, empresa o locals: des de l’interior del seu habitatge, com la pintura, els materials, la il·luminació, instal·lació de llauneria, electricitat, gas, fins al disseny interior i exterior del mobiliari i complements del menjador, sala d’estar, habitacions, cuina, bany, jardí, matalassos, electrodomèstics…

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg