Coneix el retir espiritual l’Espiga d’Or

Hem preparat un retir de cap de setmana perquè facis un “reset”.

Sents que vas accelerada i tot i això no arribes a tot? Ara comença novament el curs i la tornada a les rutines de sempre. Això pot fer que, gairebé sense adonar-te’n conta et trobis en mig d’un grapat de responsabilitat i una llarga llista d’activitats a realitzar al llarg del dia. Atendre a tot i a tothom i necessitant temps per estar per a tu mateixa.

Com se’n ressent el teu cos d’això? Amb insomni, dolors musculars, mals de cap, inflamació intestinal, males digestions, alimentació desorganitzada, nerviosisme, ansietat, estrès, labilitat emocional, insatisfacció, tristesa. Tots, uns quants, uns altres o encara més dels anomenats.

Creus que val la pena? Quantes vegades has intentat canviar algun hàbit que saps que et perjudica i no ha tingut resultat o, directament, no has sabut com fer-ho? Com que jo i moltes dones a qui atenem a L’Espiga D’Or ho han passat i ho estan passant hem preparat un recurs intensiu on trobaràs un gran alleugeriment i benestar.

Durant el cap de setmana treballarem els quatre pilars fonamentals que ens permeten atendre’ns de forma Integral:

· Alimentació energètica i Vital

· Consciència corporal

· Gestió emocional

· Connexió espiritual- Pau interior

Què farem? El retir està conduït per Paula Lopez-Hervás, psicòloga i coach nutricional, propietària de L’Espiga D’Or (www.lespigador.net) i per Oscar German, terapeuta Corporal i expert en gestió de l’estrès.

Les dinàmiques psico-corporals, tallers de cuina, activitats d’autoconeixement, reconeixement i relació amb el medi ens permetran aconseguir els objectius de canvi que volem.

On es farà? A un Mas envoltat de natura, hort, vinya i molt bona energia, a Ca la Moixaina, a la Selva del Camp, a 5 min del centre de Reus.

Envia’ns un mail a paula@paulalopezhervas.com o un whatsapp a 610 474 864 i t’enviarem tota la informació i respondrem als teus dubtes.

 

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg