6 consells per millorar la seguretat de la teva llar

Per a molts, casa nostra és sinònim de seguretat. Un lloc on poder viure tranquils i gaudir amb la família i amics.

Tenir un immoble segur implica molt més que tenir sofisticats sistemes de seguretat, també hi ha molts detalls a tenir en compte tant per evitar accidents domèstics com per prevenir possibles robatoris.

1. Portes i finestres. Gran part de les instrusions es cometen a través de la porta d’entrada. Recomanem afegir un punt de tancament extra i barres de seguretat si vius en una planta baixa o casa.

2. La Cuina. És important tenir un detector de fum per evitar incendis i també un extintor. Recomanem instal·lar cuines amb vitroceràmica però, si la teva és de gas, recorda tancar sempre la clau de pas.

3. El bany. Per evitar caigudes recomanem incloure elements antilliscants a la banyera o al plat de dutxa i tenir una bona farmaciola. Recorda mantenir els aparells elèctrics endollats lluny de l’aigua.

4. Persones vulnerables. Recomanem mantenir els productes tòxics fora de l’abast de nens i la gent gran; utilitzar endolls giratoris, evitar els terres lliscants i controlar l’accés a estufes o espelmes.

5. Sistema de seguretat. Recomanem comptar amb algun sistema tipus alarma, videovigilànvia o control d’accés per a incrementar la seguretat de l’habitatge i sentir-te segur allà on siguis.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg