Cambrils estrena una temporada de teatre professional

Es representaran quatre obres al Teatre del Casal, a la plaça de l’Església de Sant Pere, del 16 d’octubre al 26 de novembre.

El nou cicle de teatre professional per a públic adult Escena Cambrils (www.escenacambrils.cat) arribarà aquesta tardor al Teatre del Casal de Cambrils (Plaça Església s/n) de la mà de Cap de Palaia Produccions, l’empresa cultural impulsada pel director teatral Iban Beltran i pel periodista i gestor cultural, Isaac Albesa. Ja estan a la venda les entrades anticipades a 10 euros i abonaments a 30 euros a través de la plataforma www.entradium.com.

Del 16 d’octubre al 26 de novembre es podran veure quatre funcions amb una presència destacada de companyies professionals del Camp de Tarragona o amb la presència d’actors de les nostres comarques: Sobre els danys del tabac… i de les ostres (16 d’octubre), Hotel Flamingo (29 d’octubre), Les dones sàvies (13 de novembre) i Els dies mentits (26 de novembre).

Obrirà Escena Cambrils l’actor de Vila-seca Xavier Graset, que ha volgut recuperar el monòleg Sobre els danys del tabac… i de les ostres, un text de d’Anton Txèkov, que va dirigir el reusenc Francesc Cerro. Continuarà la programació amb Hotel Flamingo de la Cia Clòwnic, un espectacle d’humor per a tota la família que és un homenatge al Tricicle

El dissabte 13 de novembre es podrà veure una comèdia clàssica, Les dones sàvies. Els actors Enric Cambray (vinculat a El Terrat) i el vallenc Ricard Farré han adaptat aquesta comèdia amb un èxit que ha assolit nominacions als premis Butaca, als premis de la Crítica i que va merèixer el premi BBVA ex-aequo als millors actors.

La darrera de les produccions que es podran veure durant el primer cicle d’Escena Cambrils serà el monòleg dramàtic Els dies mentits, de Marta Aran, amb l’actriu Lara Salvador. A partir d’un text sobre la sexualitat femenina que va merèixer el premi MAX 2020 a la millor autoria revelació.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg