Parlem amb a Montse Alsina, encarregada de la direcció de La Martina Kids & us

La Martina Kids&Us és un referent consolidat en el Camp de Tarragona en l’ensenyament d’idiomes.

Des de fa més d’una dècada, l’escola ofereix cursos d’anglès per a nadons a partir d’1 any a través del mètode Kids&Us, una metodologia contrastada i innovadora que fa que els més menuts de casa aprenguin una llengua estrangera com si es tractés de la llengua materna.

Tot això és possible gràcies a la immersió 100% en anglès i a l’exposició continuada i rica en continguts, a través de la identificació amb uns personatges que tenen la mateixa edat i vivències que els alumnes. El curs passat, l’escola es va saber adaptar a les noves circumstàncies ocorregudes arran de la pandèmia, i les classes van haver de ser, en part, en format virtual amb gran èxit entre els alumnes i amb els mateixos resultats que en la modalitat presencial.

Això ha estat gràcies a la digitalització dels continguts i la constància i esforç per part dels professors i alumnes. Aquest curs l’hem iniciat en mode presencial! Esperem gaudir-ne durant tot el curs. Estudiar a La Martina Kids&Us és sinònim d’èxit.

Algunes de les claus són el fet de prioritzar el desenvolupament lingüístic dels infants, l’avaluació contínua del seu aprenentatge i la dinamització de cada sessió, en grups reduïts d’un màxim de 8 alumnes. Les sessions fins als 2 anys tenen una durada de 45 minuts i a partir dels 3, passen a ser d’1 hora setmanal, fins a arribar a les 3 hores en nivells superiors. A més, cada dos mesos els fem proves per saber en quin grau estan assolint els coneixements.

L’escola també és coneguda pel mètode comunicatiu per als adolescents i adults, on es prima la capacitació oral des del primer moment i, al llarg del curs lectiu, les habilitats comunicatives dels alumnes (entendre, parlar i escriure) es veuen incrementades i reforçades enormement.

La Martina Kids&Us també ofereix un seguit d’eines i d’activitats extres que donen continuïtat a les classes: aplicacions didàctiques per als dispositius mòbils, tauletes i ordinadors; materials digitals adients per a cadascun dels nivells; tallers de cuina i obres de teatre; preparació d’exàmens oficials i estades a l’estranger; casals urbans i colònies d’estiu; un munt de moments en els quals els infants poden continuar practicant l’anglès fora de l’escola i en època de vacances.

No dubteu a visitar-nos i a conèixer-nos de més a prop, ja que els centres també són un univers de colors i els materials són únics i originals, fins i tot disposen d’una línia editorial pròpia. Ens trobareu a Tarragona (centre i barri de l’Arrabassada), a Reus (centre i St. Jordi), a Cambrils i a Salou.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg