Racó del vi de Licors Morell · Secret del Priorat

Aquest és un vi que reflecteix les diferents singularitats de cada varietat i de cada parcel·la, en una combinació de vinyes pròpies i de petits viticultors situats a altures diferents en els municipis del Lloar, Bellmunt del Priorat, El Molar, Torroja del Priorat, Porrera i Poboleda.

El cupatge el conformen en la seva gran majoria les varietats autòctones garnatxa i carinyena. La delicada elaboració i el pas del temps durant la criança en botes de roure fan d’aquest vi un conjunt harmònic i respectuós amb la tradició i la cultura local.

El nom evoca la bellesa i la màgia del Priorat, un lloc en el qual, a cada moment, amb petits detalls, la naturalesa ens descobreix els secrets d’aquesta terra.

Vista. Color cirera, profund i ben obert.

Nota de tast. És impresionant per la intensitat afruitada (nabius, baies negres de bosc) amb notes especiades de pebre negre i un noble matís mineral que és molt propi del seu terrer. En boca es saborós, ric i complex, dotat d’un taní vellutat i carnós, tan madur que deixa un rastre aromàtic que recorda les figues seques i els dàtils. Vi poderós, llarg i amb personalitat. Un miracle d’una terra única.

Maridatge. Plats tradicionals de carns a la brasa, també peces de caça com l’ànec o el seglar, amb salses de pebre o especiades, i formatges semicurats. Serviu-lo entre 14 i 16 ºC.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg