6 Consells per preparar la teva llar per a l’hivern

L’hivern és una estació preciosa, plena d’encant i que et permet gaudir més temps de la teva llar. Però com pots aconseguir la màxima comoditat possible?

Una manera de veure si el fred entra a casa és tocant les parets i les finestres. Si són molt fredes, aquí hi teniu una font de fred molt important, que serà difícil de combatre sense inversió. Si les cases són velles, amb una baixa eficiència energètica, segur que a casa vas vestit com les cebes, per capes. La temperatura a casa hauria de ser d’uns 20 ºC i digues adeu a anar amb màniga curta i prou, durant els mesos freds, ni pensar-hi!

1. Revisa totes les finestres i les portes que tenen contacte amb l’exterior per evitar que entri el fred o s’escapi la calor per algun forat. És recomanable cobrir-les amb algun material aïllant.

2. Si vius en una casa, convé netejar els canalons i canonades del desguàs perquè no s’embussin amb les fulles, terra o algun altre element.

3. És necessari purgar els radiadors i revisar el funcionament de la caldera abans que arribi el fred per no tenir sorpreses d’última hora.

4. Si vius en una zona molt freda, les canonades i aixetes exteriors s’han de cobrir amb algun material aïllant per evitar que es congelin.

5. Aconseguiràs la quantitat de calor adequada i també estalviar si regules els radiadors i apagues els que es troben en habitacions que no estàs utilitzant.

6. Crea un ambient més càlid tan sols canviant alguns tons dels elements decoratius. Afegeix teixits més càlids i agradables com catifes o mantes.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg