Centre Addicions Tarragona, parlem amb María Dolores Vidal Rodríguez, psicòloga clínica

La clau del benestar físic i mental es troba en l’equilibri emocional. Sentiments negatius com el pessimisme, la ràbia, la indignació, la tristesa o fins i tot els estats depressius i l’ansietat acaben dominant la nostra ment i ens incapaciten per a trobar solucions a les adversitats de la vida.

Quan per nosaltres mateixos ens és difícil afrontar el malestar emocional que la vida ha deixat imprès en el nostre psiquisme i en el nostre cos, llavors el més convenient és acudir a un professional de la salut mental que ens pugui oferir recursos i ajudar a fer canvis que millorin la nostra qualitat de vida i redueixin el sofriment.

El centre de Tractament de Drogodependència i Salut mental Tarragona és un prestigiós centre de Tarragona amb més de 30 anys d’experiència, dedicat al tractament de les drogodependències, trastorns mentals i altres problemes relacionats amb experiències de la vida quotidiana, esdeveniments o patologies de caràcter lleu que facin sofrir a la persona i dificultin la seva adaptació social.

En aquest centre podrà trobar un equip multidisciplinari integrat per professionals de la psicologia i la psiquiatria amb una dilatada experiència laboral professional i especialització en els àmbits de la salut mental i les drogodependències, que li oferiran el tractament més adequat al seu problema.

C/ Unió, 5 4º 2ª, 43001 Tarragona,

www.centroadiccionestarragona.com

977 22 11 54 – 656 897 982

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg