Parlem amb Lluís Carol Olivet, Franquiciat i propietari dels supermercats BonÀrea Cambrils

Quan neix BonArea Cambrils? Per motius familiars teníem contacte amb l’empresa de Guissona, que actualment es diu BonArea. Ja s’havien obert botigues per la província de Lleida, Barcelona i Tarragona. L’any 2001 ens sorgeix l’oportunitat d’obrir una botiga a Plaça Aragó de Cambrils que en aquella època només era de productes carnis frescos, no era supermercat. Ens portaven el producte, com ara, cada dia des de Guissona. Anys més tard, a petició dels clients vam obrir una altra botiga a la plaça Carles Roig, a dalt a la Vila, i fins ara.

Què s’ha de fer per tenir una franquícia? Primer disposar d’un local amb una superfície gran i el més cèntric possible. Segon, disposar de garantia suficient per cobrir les despeses del muntatge de la franquícia.

Què ofereixen als seus clients? Oferim productes frescos diaris, sobretot carnis i elaborats, embotits, verdura, fruita i productes de primera necessitat.

Amb quins productes treballeu? Doncs amb tots els productes derivats del porc, pollastre, vedella i gall d’indi. A part productes de neteja, begudes, fruita seca, etc… I sempre tot al millor preu.

Quins són els projectes de futur de la franquícia? Ara mateix tenim un objectiu molt clar, i és el de l’ampliació i renovació de les dues botigues que tenim. Sempre volem donar el millor tracte als nostres clients, i una part molt important d’això és la bona condició de la botiga.

Que ens recomanaries alguns productes estrella del supermercat? Esclar! Els canelons de rostit, la botifarra amb pebre i el filet de vedella són sense dubte els productes amb millors valoracions pels nostres clients.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg