Idees DIY per decorar la teva llar

Arriba Nadal i les festes que l’acompanyen, i amb elles volem gaudir d’una llar plena d’il·lusió i màgia. Et donem cinc consells molt bàsics amb què t’ajudarem a enlluernar els teus convidats i que l’esperit d’aquests dies envaeixi la teva llar.

Regals falsos

Embolica i decora caixes buides de cartó amb papers i cintes vistoses per a crear els complements ideals per al teu arbre. També pots posar petites natures mortes en cantonades de la teva llar, com ara el rebedor o en un racó del menjador.

Paper de regal

Dona un toc personal als teus regals amb paper d’embolicar decorat al teu gust. Pots utilitzar purpurina, estampats, dibuixos o collages!

Canelobres

Redecora’ls afegint motius nadalencs. Recomanem la combinació de pinyes i purpurina! Pots agafar aquestes pinyes i pintar-les de color platejat, daurat, negre, blanc o vermell; això li donarà un toc molt nadalenc.

Arbre de Nadal

Fuig del típic arbre verd! Per exemple, en pots fer un amb cintes adhesives washi tapes. És una forma econòmica, personal, molt original i no ocupa espai!

Branques

Recull tota classe de branques i troncs per a fer rams decoratius o fins i tot un arbre. Pinta-ho amb colors nadalencs i acompanya’ls amb objectes decoratius.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg