Comprar una casa: 5 Avantatges

Una llar pot representar moltes coses per a una persona. És aquella sensació de confort després d’un dia esgotador. És la calma de primera hora del matí quan tothom encara dorm. Són les rialles dels sopars i el so de les copes celebrant els dies especials.

Espai

Un dels principals avantatges és la possibilitat de construir i ampliar el seu espai al teu gust. Sol estar sobre una parcel·la amb més superfície i per tant pots aprofitar-la en funció de les teves necessitats. No hi ha espais comuns com en un edifici i per tant no s’han de compartir amb els veïns.

Llibertat

Pots escollir el color de la façana, el tendal, la pèrgola o simplement llibertat per poder fer una barbacoa amb la roba estesa. També t’estalvies les despeses i reunions de la comunitat de veïns.

Tranquil·litat

Les cases solen estar situades en entorns molt més tranquils, ideal per a famílies amb nens. Ofereixen una independència i privacitat que un pis mai podrà donar. Viure en un pis sempre està condicionat pels veïns i els sorolls del carrer.

Entorn

Moltes cases compten amb dos elements clau: el jardí i/o la piscina. Si el pressupost ho permet és una de les millors opcions del mercat. Tenir un espai propi on poder fer vida a l’aire lliure representa una qualitat de vida que un pis no et pot donar.

Animals de companyia

Els animals agraeixen tenir espai per córrer i saltar. Sobretot quan tens gossos de mides grans, és convenient que puguin tenir aquesta zona exterior i no estar tancats dins quatre parets.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg