Parlem amb Montse Martínez Aguilar, Pastissera i propietària de UMAMITA

Emprendre va lligat a rodejar-se de persones que siguin suport, que ens reconfortin, encara que només sigui amb un somriure o simplement amb companyia vitamina. Puc assegurar que amb aquesta bona empenta ens il·luminen el camí d’aquesta aventura tan gratificant, però dificultosa alhora, que és començar un projecte nou. Part d’aquesta gent sou vosaltres, els nostres clients.

M’inspira, la diversitat. Soc una enamorada de les diferències culturals i durant alguns anys he tingut la sort de poder-les “assaborir”, records que enriqueixen l’ànima.

Em motiven les tradicions ancestrals, les coses senzilles i boniques de l’ésser humà. Penso que qualsevol menjar preparat amb afecte és un llaç d’unió mundial. Tinc meravellosos records d’aliments, persones amb qui els vaig compartir, llocs i moments. Engranats entre si i inoblidables per mi. Vull que Umamita produeixi aquesta sensació, que formi part de les tradicions de les famílies a l’hora de celebrar les coses boniques de la vida. Que ens transporti al passat només amb una mossegada, que ens evoqui els records de sempre. Soc de l’opinió que la simplicitat sempre ens apropa a la felicitat.

Perseguir somnis comporta superar obstacles. Umamita deriva de la constància i l’esforç. Per fer aquesta il·lusió realitat, vaig estar-hi involucrada des de l’instant zero, fins i tot tirant el cable que va del forn a la caixa elèctrica de fusibles. Volia sentir-me tan implicada que sempre pogués defensar el meu projecte des del més profund coneixement. A Umamita oferim dolços honestos i sense grans pretensions. Productes naturals, sense conservants, matèria primera de qualitat i hi posem la nostra millor mà a l’hora de produir-los. Umamita és també sinònim de casolà.

L’elegància, els detalls cuidats, la passió i l’amor que posem a les nostres elaboracions a l’obrador, sempre seran les mateixes per a cada ocasió especial. Volem que cada dolça creació expliqui la teva pròpia història.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg