Licors Morell presenta, Prohom Experimenta

COMENTARI DE L’ENÒLEG

Aquest és un vi on es reflecteix la tipicitat i autenticitat de la Garnatxa Blanca de la Terra Alta amb una precisa aportació de Viognier que hi confereix un equilibri amb identitat pròpia. Selecció acurada en parcel·la del raïm, lleugera maceració pel·licular i vinificació en inox. a baixa temperatura.

Un percentatge del 25% del vi és criat durant sis mesos en botes noves de roure francès de 500 litres per tal d’extreure i potenciar l’expressió varietal i càlida de la Garnatxa Blanca. Vi de gran complexitat, tant en nas com en boca, on se’ns presenta cremós, elegant i estructurat. Estem davant d’un vi blanc molt gastronòmic i que de ben segur ens captivarà.

MARIDATGE

Aquest vi és ideal per a tot tipus d’arrossos, carns blanques i vermelles, formatges i peixos grassos i fins i tot uns peus de porc amb la seva salsa.

Origen D.O Terra Alta

Celler Coma d’en Bonet

Tipus Vi blanc

Composició Garnatxa blanca 80% Viognier 20%

Graduació 14% vol.

Temperatura de servei 10ºC.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg