Cambrils Jazz & Blues Heineken 2022

La 14a Mostra Cambrils Jazz&Blues Heineken 2022, que tindrà lloc del 2 d’abril al 29 de maig, torna aquesta primavera carregada de novetats i amb la intenció de recuperar la normalitat prepandèmica, incloent els concerts del Jazz al Parc.

Així, la tarda nit del dissabte 28 de maig es podrà escoltar a partir de les 19 h el nou disc del grup mallorquí de blues Big Yuyu, conjunt liderat pel guitarrista i cantant cambrilenc Jordi Álvarez; per continuar amb Britghton 64 i la guitarrista i cantant francesa Laura Cox liderant el seu contundent grup de power blues.

El dia 29 de maig, el Jazz al Parc&Fideujazz, que enguany compta amb el patrocini especial de Heineken Silver, començarà a les 18h amb la Big Band de l’Escola de Música de Cambrils, i continuarà amb el nou disc del grup barceloní Flamingo Tours. La jornada acabarà amb l’històric guitarrista Javier Vargas, liderant la Vargas Blues B ajectòria i que arriba de nou a les comarques de Tarragona amb un nou disc: Back in Memphis, enregistrat als Estats Units.

La resta de la programació es completa amb els concerts de Bratia (2 d’abril, 20h. Teatre del Casal), la formació liderada per Ivan Kovacevic que arribarà per primer cop a les comarques de Tarragona amb aquest nou projecte de música balcànica i jazz manouche; Néstor Giménez Pocket Orchestra (10 d’abril, 19.30h. Cripta de l’Ermita), nova formació liderada pel pianista i compositor reusenc Néstor Giménez, que també arriba per primer cop a les nostres comarques; The Prototype Organ Jazz Trio (30 d’abril, 20h. Teatre del Casal), formació valenciana reforçada amb la cantant i flautista Maria Gil per homenatjar el mític organista Lou Bennet, molt recordat pels aficionats del jazz a les nostres comarques i que també suposarà estrena absoluta a casa nostra, i Irene Reig Quintet (7 de maig, 20h. Teatre del Casal), la saxofonista barcelonina, una de les promeses ja convertides en realitat del jazz català amb el seu quintet de gala.

Per últim, la Mostra de Jazz de Cambrils ha pogut comptar amb el pianista tarragoní Xavi Torres (8 de maig, 19.30h Cripta de l’Ermita) i el seu trio oficial, segurament ara mateix el músic de jazz més internacional de les nostres comarques i que resideix a Amsterdam des d’on gira habitualment per tot Europa. La presència de Xavi Torres també tanca el cercle, ja que fins ara mai havia pogut venir a tocar a la Mostra de Jazz i Blues de Cambrils per coincidència amb altres gires.

Les en trades anticipades soltes per aquests cinc concerts estan a la venda a la plataforma www.entradium.com a 10 euros.

Més informació a www.jazzcambrils.cat

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg