Coneixem el: Gos d’aigua Espanyol per Animals Perruqueria

És una de les races autòctones d’Espanya més antigues que es va expandir des d’Andalusia, on sembla que va néixer la raça, a la resta de la península. Va néixer originalment com a gos pastor, com un company fidel dels pastors andalusos, però també és bon caçador.

També era un gran company dels pescadors pels seus grans dots com a nedador També se’l coneix com a gos turc andalús, ovell, gos de llana… Aquest gran company llanut rep diversos noms, potser a causa del seu molt recent reconeixement com a raça. Les seves grans habilitats per a la feina no impedeixen, ni de bon tros, que sigui un gos ideal per a la llar.

Són afectuosos, molt alegres, dòcils i intel·ligents, de caràcter equilibrat i molt bons amb els nens. Aquesta raça de gossos, com ja esmentàvem abans, són gossos pastors i pescadors aquàtics. El seu característic pelatge els ajuda en aquestes funcions, el tractament del PDAE implica una cura del pelatge que es pot començar a tractar des de cadell a partir de l’aplicació de l’última vacuna.

No és recomanable el rapat o tall excessiu del pelatge, ja que aquest l’ajuda a mantenir la calor, el protegeix del sol i el condiciona pel futur pelatge. Aquest gos necessita que les rastes o els rínxols estiguin sanejats i definits per aconseguir aquesta estètica tan imponent.

La freqüència del tractament dependrà de la condició inicial del pelatge. És important acostumar l’animal des de cadell a aquest tipus de tractaments perquè sigui una cosa natural i divertida. Per això, a Animals Perruqueria Cambrils oferim talls, stripping, desllanats de diferents races; Bestió, Yorkshire, Caniche, Gos d’aigua…

I tractaments SPA d’ozonoteràpia revitalitzant per a problemes de pell i recuperació de pelatge.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg