Consells abans de fer una reforma

Planeges fer una reforma en la teva llar? En aquest cas, abans de tirar-te a la piscina et recomanem que donis un cop d’ull als següents tips i recomanacions abans de fer una reforma; perquè tot surti perfecte.

Consells abans de fer una reforma

Les reformes estan completament a l’ordre del dia. El fet de comprar habitatges antics per a després reformar-los i que quedin com a nous és una de les pràctiques més recurrents en els últims anys. Si planeges fer el pas i invertir en reformes integrals, has de tenir en compte aquests consells:

1. Analitza l’estat de les instal·lacions

Un dels primers passos a seguir és observar ben de prop l’estat de les instal·lacions, ja siguin canonades, aïllament, il·luminació, etc. Diguem que és la base d’un habitatge bo i confortable, per la qual cosa has de tenir-ho en compte.

2. Pressupost

És fonamental que abans de realitzar la reforma tinguis clar el pressupost que tens disponible per a invertir. Tingues en compte que les reformes de la llar a vegades es compliquen i poden resultar una mica més costoses, per la qual cosa et recomanem que et fixis un pressupost realista com a topall. I, per descomptat demana pressupostos. Tips i recomanacions abans de fer una reforma Si tens en compte aquests consells, les reformes integrals que realitzis et sortiran molt millor en tots els aspectes; sense inconvenients, sense problemes i amb els resultats desitjats què esperaves aconseguir.

3. Dona un cop d’ull a la Normativa vigent

Comprova què diu la Normativa i quines llicències et fan falta per a executar les obres. Hauràs de comprovar si el teu habitatge es troba en una zona protegida i quins elements pots reformar. Per exemple, si és una reforma d’obra major o d’obra menor.

4. Subvencions

Sabies que pots sol·licitar una subvenció perquè la reforma del teu habitatge et surti més a preu? En aquest cas, et recomanem donar un cop d’ull a les subvencions per a la rehabilitació de l’habitatge, per a conèixer les deduccions fiscals a les quals pots accedir segons la reforma. Un exemple d’això, és l’IVA reduït al 10%. Si tens en compte aquests consells, les reformes integrals que realitzis et sortiran molt millor en tots els aspectes; sense inconvenients, sense problemes i amb els resultats desitjats que esperaves aconseguir.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg